Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Χορός στις 9 Απριλίου των Καμπιούσων-Αγρελωπουσίων


Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται από τη διοίκηση του Συλλόγου Καμπιούσων και Αγρελωπουσίων Αττικής «Τα γενέθλια της Θεοτόκου», για την αναστήλωση του Συλλόγου. Τα νεαρά, κυρίως, πρόσωπα που αποτελούν το νέο ΔΣ εργάζονται με προγραμματισμό για να πετύχουν το στόχο τους.

Στην προσπάθειά τους, αυτή ζητούν τη στήριξη όλων των... συγχωριανών τους και θεωρείται βέβαιο ότι θα την έχουν, των φίλων τους αλλά και μελών Συλλόγων γειτονικών χωριών και όσων γενικά επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που γίνεται ο Σύλλογος να αποκτήσει και πάλι τη δραστηριότητα που του αρμόζει.


Επικεφαλής της προσπάθειας είναι ο πρόεδρος Σίμος Χοϊμές, η γενική γραμματέας Εύη Σώρρα και η ταμίας Μαρκέλλα Κασσουδάκη.

Χορός

Για το Σάββατο 9 Απριλίου στις 9.30 μ.μ. έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί χοροεσπερίδα στο κέντρο διασκέδασης «Γοργόνα» που βρίσκεται επί των οδών Δωδεκανήσου 20 και Κύπρου 33 στη Νέα Χαλκηδόνα.

Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται πλήρες μενού στο οποίο θα υπάρχουν και σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί, μπύρες και αναψυκτικά. Το κέντρο διαθέτει δωρεάν και χώρο στάθμευσης.

Τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι τους θα χορέψουν με την ορχήστρα του Γιάννη Λιγνού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής, Εύη Σώρρα 6974 930067 και Μαρκέλλα Κασσουδάκη 6977 596402.

Στη νέα διοίκηση εκτός των τριών που αναφέραμε ανωτέρω, συμπεριλαμβάνονται, Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος και μέλη Ειρήνη Χιονά, Χρήστος Σαλαβενίτης και Άννα Παπαδοπούλου. Αναπληρωματική Ευγενία Κασσουδάκη, Νικολιά Χοϊμέ και Ειρήνη Χοϊμέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου