Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Εκδρομές προγραμματίζουν οι Βρονταδούσοι σε Άμστερνταμ και Μακεδονία

Δύο εκδρομές έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Βρονταδουσίων Αττικής, μια στο εξωτερικό 11-16 Μαΐου και μια στο εσωτερικό, 5-8 Ιουνίου.

Η πρώτη θα έχει ως προορισμό το Άμστερνταμ, όπου και θα καταλύσουν οι μετέχοντες στην εκδρομή και από ’κει θα πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές. Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο δωμάτιο... 692 ευρώ, ενώ για μονόκλινο η επιπλέον επιβάρυνση είναι 153 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, κ. Τσαρά τηλ. 210-33.33.532.

Η εκδρομή του εσωτερικού θα έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Ανατόλια) απ’ όπου θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στο οχυρό Ρούπερ, λίμνη Κερκίνης, Σέρρες – Ξάνθη. Τιμή συμμετοχής 170 ευρώ με πρωϊνό. Δηλώσεις συμμετοχής στην πρόεδρο του Συλλόγου Σμάρω Λω τηλ. 210-95.68.000 και στα μέλη του ΔΣ, Βασιλάκη και Μπαλή.

Αιμοδοσία

Στις 23 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 4 έως 8 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Περγάμου 5 Ν. Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία.

*Το διήμερο 18-19 Μαρτίου, ο Σύλλογος Βρονταδουσίων πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στην Ορεινή Κορινθία. Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη. Όσοι δέχθηκαν το κάλεσμα του Συλλόγου παρακολούθησαν τους Β’ χαιρετισμούς στην Αγ. Παρασκευή, επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Φανερωμένης, τα Τρίκαλα Κορινθίας, τη λίμνη Στυμφαλία και το Βραχάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου