Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Νέο κρούσμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης εκτός συνόρων - Τα άκουσε για την Κερατέα και το Μνημόνιο ο Π. Γερουλάνος! Δείτε το βίντεο

- Σήκωσαν πανό σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου και διαμαρτυρήθηκαν στ' αγγλικά
- Κατηγόρησαν την κυβέρνηση για την υπόθεση του ΧΥΤΑ αλλά και για το Μνημόνιο
- Τους διαμαρτυρόμενους ειρωνευόταν συνεχώς η βουλευτής Κατ. Μπατζελή


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον τα περιστατικά αποδοκιμασίας μελών της κυβέρνησης αλλά και μεμονωμένων πολιτικών. Μετά την επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη μετά από πορεία, την επίθεση από αγνώστους στον...
Κώστα Σημίτη κοντά στο γραφείο του και τις 2 επιθέσεις που έχει δεχθεί, η μια φραστική και η άλλη με γιαούρτια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είχαμε άλλο ένα κρούσμα.

'Ολα έγιναν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Παλιαδέλη για την επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα.

Στον χώρο της εκδήλωσης βρισκόταν και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος. Ξαφνικά οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα και ύψωσαν πανό με το οποίο αποκαλούσαν βάρβαρους την ΕΕ το ΔΝΤ και την κυβέρνηση.

Ο διαδηλωτής σε άπταιστα αγγλικά μίλησε κυρίως για την Κερατέα και όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή.
Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση της πρώην υπουργού και νυν βουλευτού, Κατερίνας Μπατζελή, η οποία όλη την ώρα ειρωνευόταν το νεαρό που έκανε την παρέμβασή του. Μάλιστα τον ειρωνευόταν στ' αγγλικά.

Η ομάδα αυτοαποκαλείται «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται».

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν οι πολιτικές ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων, εκτός από τον κ. Γερουλάνο, παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Χανς – Γκερτ Πότερινγκ, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Φιλελεύθερος ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης και η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή. Στην αίθουσα, βρισκόταν επίσης η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου