Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στα 50 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Playstation 3!

Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από 50 εκατομμύρια Playstation 3 σε όλο τον κόσμο.
Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι αθροιστικές πωλήσεις του συστήματος ψυχαγωγίας PlayStation 3 ξεπέρασαν το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων σε ολόκληρο τον κόσμo.

Επίσης ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του PlayStation Move...
ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, υπογραμμίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη και την ορμητική ισχύ της πλατφόρμας του PS3.

Όπως είναι γνωστό, το PS3 ενσωματώνει μια σειρά άκρως πρωτοποριακών τεχνολογιών, όπως οι πανίσχυροι επεξεργαστές Cell Broadband Engine και RSX, το Blu-ray disc (BD) player και η θύρα HDMI, προσφέροντας στους χρήστες μια κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ανάλυσης.

Η πλατφόρμα του PS3 συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη, χάρη στην ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρονται μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του PS3, η Sony λάνσαρε την υπηρεσία PlayStation Network, η οποία λειτουργεί σε 59 χώρες και περιοχές, ενώ οι ενεργοποιημένοι λογαριασμοί ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια.

Το PlayStation Network υποστηρίζει μια σειρά εργαλείων για online gameplay και επικοινωνία μεταξύ των μελών της κοινότητας, όπως το PlayStation Home, και προσφέρει μια τεράστια γκάμα ψηφιακού περιεχομένου διαθέσιμου για download μέσω του PlayStation Store, από games και ταινίες.

Προκειμένου να διευρύνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία ψυχαγωγίας που μόνο το PS3 προσφέρει, ενσωμάτωσε δυνατότητες αναπαραγωγής στερεοσκοπικών 3D παιχνιδιών και Blu-ray 3D ταινιών μέσω δωρεάν αναβαθμίσεων λογισμικού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο του 2010 αντίστοιχα.

Με τη λειτουργία αυτή, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαύσουν αφάνταστα ρεαλιστικό στερεοσκοπικό 3D στο σαλόνι τους συνδέοντας απλώς το PS3 σε μια συμβατή 3D τηλεόραση όπως η 3D “BRAVIA” TV μέσω HDMI καλωδίου. Οι στερεοσκοπικοί 3D τίτλοι παιχνιδιών που διατίθενται ανέρχονταν σε 89 την 1η Απριλίου 2011.

Επίσης το PlayStation Move προσφέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών αφού σε συνδυασμό με την PlayStation Eye camera μπορεί να ανιχνεύσει την ακριβή κίνηση, γωνία και θέση του παίκτη και στις τρεις διαστάσεις του χώρου επιτρέποντας του να νιώσει ότι βρίσκεται ο ίδιος «μέσα» στο παιχνίδι που απολαμβάνει.

Τέλος η εταιρία θα συνεχίσει να επεκτείνει περαιτέρω την πλατφόρμα του PS3 και να δημιουργεί ένα νέο κόσμο ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου