Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για τη Μ. Τετάρτη

Οι τοπικές βροχές στην ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οι βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο και η μικρή άνοδος θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Μεγάλη Τετάρτη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με...
νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου