Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Συννεφιά και βροχές και σήμερα Πέμπτη

Οι βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, οι σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα και οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.



Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με...
νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά τμήματα βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 15 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και στη δυτική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα στα βόρεια σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα νότια πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου