Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ατρόμητος VS AEK - Ραντεβού με την ιστορία

Η ώρα της... κρίσης έφτασε. ΑΕΚ και Ατρόμητος κοντράρονται (20:30) στον 69ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα πλάνα των δύο τεχνικών, οι δηλώσεις των προέδρων και τα τελευταία νέα. Δείτε σπάνια βίντεο των τελευταίων 55 τελικών. Λεπτο προς λεπτό από το NewsIt όλα όσα θα συμβούν στο ΟΑΚΑ.

Τον πρώτο της τίτλο μετά από...
9 χρόνια ψάχνει η "Ένωση" απέναντι στους Περιστεριώτες που διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία τους. Η δίψα και στα δύο στρατόπεδα είναι μεγάλη με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς να ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Τα πράγματα, πάντως, είναι πιο ξεκάθαρα, σχετικά με τους έντεκα που προτίθεται να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ. Αυτοί πιθανότατα θα είναι οι: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Μίτσελ, Ντιόπ, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο και Μπλάνκο.
Ο Ισπανός προπονητής που απέκλεισε από την αποστολή του Γιάχιτς και Μπερνς επισήμανε την σημασία του ματς, με τον πρόεδρο της "Ένωσης", Σταύρο Αδαμίδη να χαρακτηρίζει τον τελίκό ως τον σημαντικότερο των τελευταίων 20 χρόνων. Λίγες ώρες πριν την σέντρα ο Αδαμίδης με επιστολή του προς τον κόσμο της ΑΕΚ υπογραμμίζει πως αν το Κύπελλο κατακτηθεί θα είναι από τα πιο αντρίκεια στην ιστορία της ομάδας.
Στην αντίπερα όχθη, όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός "οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες". Οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν με νέα συλλεκτική φανέλα ενώ Ανρί Καμαρά και Μαρσέλο Ολιβέιρα έχουν διαλέξει και την ανάλογη κόμμωση, ελπίζοντας να τους φέρει γούρι και να πανηγύρισουν τον πρώτο τίτλο στην 88χρονη ιστορία της ομάδας.
Από όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ο Γιώργος Δώνης προβάδισμα να ξεκινήσουν έχουν οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο και Καμαρά. Θέση επίσης διεκδικούν οι Σαμπού, Τάτος, Καραγκούνης και Αναστασάκος.
Ο Έλληνας τεχνικός που πριν λίγα χρόνια είχε κατακτήσει το Κύπελλο ως προπονητής της Λάρισας απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει δώσει μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και με τις δηλώσεις του προϊδέασε για την νοοτροπία με την οποία θα παραταχθούν οι Περιστεριώτες.
Τέλος, για εισιτήριο ούτε λόγος καθώς 35.000 φίλοι της ΑΕΚ και 15.000 φίλοι του Ατρομήτου θα γεμίσουν το Ολυμπιακό Σταδίο με την ευχή το κλίμα να είναι γιορτινό.
Οι πόρτες για τον κόσμο ανοίγουν στις 5:30 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου