Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Συννεφιά αλλά και θερμόμετρο στους 28 βαθμούς


Γενικά καλός θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα στα βόρεια κυρίως ορεινά θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Πιο αναλυτικά...

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν...
στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη οπου υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, 'Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Αοι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου