Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ζέστη με τοπικές βρόχες και την Τρίτη

Κατά τόπους βροχές, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν, ενώ η θερμοκρασία παραμένει κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται...
λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος. Στην Κρήτη τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα στα βόρεια για βροχή μικρής διαρκείας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα επικρατήσουν αρχικά λίγες νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, αλλά σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που στα βορειοδυτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου