Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν απογράφηκαν - Τι να κάνετε

Μπορεί να ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία της απογραφής αλλά όπως ανακοινώθηκε μπορείτε όσοι δεν καταφέρατε να απογραφείτε να κάνετε σήμερα μια τελευταία προσπάθεια.

H απογραφή ξεκίνησε πριν από 2 εβδομάδες και παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ανά την επικράτεια, ικανοποίηση επικρατεί στην ΕΛΣΤΑΤ, για την εξέλιξη της διαδικασίας.

'Οσοι πολίτες δεν κατάφεραν να απογραφούν, μπορούν...
να απευθυνθούν από σήμερα και μέσα στα επόμενα τρία 24ωρα, στα κατά τόπους γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Η χώρα είναι χωρισμένη σε 94 εποπτείες, σε κάθε μία από τις οποίες λειτουργεί ένα ή και περισσότερα από τα 110 γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ, στα οποία μπορούν να απευθυνθούν όσοι πολίτες επιθυμούν να απογραφούν.

Από χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναρτηθεί τα κατά τόπους γραφεία, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τους 35 τηλεφωνητές της ΕΛΣΤΑΤ.

Τα πρώτα βασικά αποτελέσματα της απογραφής αναμένονται τον Ιούνιο και θα αναφέρονται στον μόνιμο πληθυσμό ανά δημοτική ενότητα της χώρας, καθώς και στην κατανομή των απογραφέντων ανά φύλο.

Οι συγκεντρωτικοί ανωνυμοποιημένοι στατιστικοί πίνακες αναμένεται να παρουσιαστούν σε ενάμιση χρόνο.

Στην απογραφή πήραν μέρος 53.000 απογραφείς, 13.000 τομεάρχες και 700 στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ.

Πληροφορίες για τα κατά τόπους γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ, για όσους επιθυμούν να απογραφούν μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, υπάρχουν στον ιστότοπο: www.apografi2011.gr, καθώς και στα τηλέφωνα 213 135 2138 - 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου