Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά και νότια, βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά...

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι...
γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρσαία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική το πρωί αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νόμου. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με  πιθανότητα στα ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  απο 10 έως 28 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένεται  γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται   τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές  βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και  στο ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Οι  άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα θαλάσσια και  παραθαλάσσια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 30  βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου