Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Χάος από τις διακοπές ρεύματος- Σκληραίνει η κόντρα διοίκησης - ΓΕΝΟΠ

- Εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα σε ασανσέρ
- Μεγαλώνει η κόντρα της διοίκησης της ΔΕΗ με τους συνδικαλιστές


Συνεχίζονται τα βάσανα των πολιτών από τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που εμφανίζονται ανυποχώρητοι και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Οι διακοπές ρεύματος αυξάνονται σε...
διάρκεια και έκταση.

Το πιο μετρήσιμο μέγεθος από τα προβλήματα είναι οι εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ. Η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 120 κλήσεις το Σάββατο.

Οι έμποροι έχουν απώλειες καθώς βλέπουν τα προιόντα που θέλουν ψυγείο να αλλοιώνονται, δουλειές μένουν στη μέση, συσκευές βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Σκληραίνει η κόντρα ΔΕΗ - ΓΕΝΟΠ

Στο μεταξύ σκληραίνει η κόντρα της διοίκησης με το σωματείο, με την πρώτη να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κριθεί η απεργία παράνομη. Η υπόθεση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα.

H διοίκηση της ΔΕΗ ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να εφαρμοσθεί η δικαστική απόφαση που προβλέπει την επαναλειτουργία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής προκειμένου η διαθέσιμη ισχύς να επανέλθει στο επίπεδο της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου περιβάλλοντος "Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της και να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση άμεσα, σεβόμενη τους πολίτες και καταναλωτές, ώστε να αποκατασταθεί η ισχύς του Συστήματος στα επίπεδα που πρέπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου