Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πόσο στοιχίζει μια βουτιά στις πισίνες των αθηναϊκών ξενοδοχείων

Οι παραλίες δεν είναι η μοναδική λύση για μια ανάσα δροσιάς. Tα ξενοδοχεία της Αθήνας προσφέρουν μια γρήγορη βουτιά αλλά με ... πολυτέλεια.

Οι παραλίες δεν είναι η μοναδική λύση για μια ανάσα δροσιάς. Tα ξενοδοχεία της Αθήνας προσφέρουν μια γρήγορη βουτιά αλλά με πολυτέλεια. Το NewsIt βγήκε στο δρόμο, έψαξε ένα προς ένα τα ξενοδοχεία του κέντρου και ξεχώρισε τις καλύτερες πισίνες με τις περισσότερες παροχές.

Fresh hotel dewing Athens...

H τιμή είναι στα 20 ευρώ και συμπεριλαμβάνει πετσέτα,ξαπλώστρα και ένα χυμό, καφέ ή αναψυκτικό. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει free wifi ενώ η χρήση της πίσινας επιτρέπεται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα!

Το βράδυ λειτουυργει σαν bar restaurant έως τις 2 το βραδύ με θέα την Αθήνα, την Πλάκα και την Ακρόπολη!  Τα ποτά ξεκινάνε απο 6 ευρώ μέχρι 11 τα κοκτέιλ και ροφήματα καφέδες απο 4 έως 6 ευρω ενώ υπάρχει σερβιτόρος για τις υπηρεσίες της πισίνας.
Διεύθυνση : Σοφοκλέους 26






Crowne Plaza
H τιμή εισόδου στη πισίνα του ξενοδοχείου κοστίζει 25 ευρώ και περιλαμβάνει αναψυκτικό, πετσέτα και ξαπλώστρα. Διατίθενται επίσης ντουζιέρες και αποδυτήρια. Παρέχεται επίσης free wifi και λειτουργεί απο τις 11:00 έως τις 19:00 ενώ κάποιος αν θέλει, μπορεί να ζητήσει την έκπτωση με την μηνιαία συνδρομή των 250 ευρώ.Το βράδυ μπορεί κάποιος να φάει μέχρι τις 12:00 το βράδυ που μένει ανοιχτή κουζίνα και να πιει ένα ποτό με θέα τον Λυκαβηττό μέχρι τη 1:00.
Διεύθυνση : Μιχαλακοπούλου 50





Saint George Lycabettus Hotel
Το πολυτελές ξενοδοχείο έχει -συγκριτικά με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία- αυξημένη τιμή που είναι στα 34 ευρώ, όμως παρέχει τα περισσότερα. Χυμό ή καφέ, πετσέτα, ξαπλώστρα και μπορεί κάποιος να πληρώσει 150 ευρώ το άτομο μηνιαίως, 250 ευρώ το άτομο για δίμηνη συνδρομή και 400 ευρω τα δυο άτομα για δίμηνη συνδρομή. Επίσης, το ξενοδοχείο παρέχει έκπτωση 10% στις θεραπείες του spa ένω έχει δωρεάν τζακούζι και χαμαμ, κατόπιν ραντεβού. Την χρήση της πισίνας μπορείτε να κάνετε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.






Νοbus
Σε μια παρεξηγημένη περιοχή της Αθήνας, το Μεταξουργείο, εδώ και ένα χρόνο περίπου άνοιξε τις πύλες του το Nobus με πολύ μοντέρνο design και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η χρήση τις πισίνας κοστίζει 20 ευρώ και περιλαμβάνει πετσέτα, παντόφλες, δωρεάν πάρκινγκ και free wifi. H χρήση της πισίνας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8:30 το απόγευμα ενω κάποιος μπορεί να απολαύσει το ποτό του μέχρι τη 1 τη νύχτα. Τα κοκτέιλ κοστίζουν απο 8 εώς 10 ευρώ ενώ τα ροφήματα απο 2 εώς 4.50 ευρω.





Classical Athens Imperial
Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραΐσκάκη, ανακαλύψτε την πιο προσιτή πολυτέλεια με 15 ευρώ για την χρήση της πισίνας, πετσέτες, παντόφλες και μπουρνούζι. Πέρυσι στην ίδια τιμή περιλαμβανόταν και ένα ρόφημα, καφέ ή χυμό, φέτος, μάλλον λόγω της κρίσης, το αφαίρεσαν. Επίσης παρέχει free wifi και δωρεάν πάρκινγκ.






Δεν λέμε ότι η πισινά μπορεί να αντικαταστήσει την ομορφιά της θάλασσας αλλά είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση ενώ αν κάποιος συγκρίνει της τιμές στης παραλίες τις Αττικής, μαζί με τα έξοδα μετακίνησης, ίσως η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου να είναι πιο συμφέρουσα συνολικά με τις παροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου