Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ για πορεία και στην Ουκρανία!


Ο “δικέφαλος του βορρά” έμεινε το 1-1 με την Καρπάτι Λβιβ στην Ουκρανία και σφράγισε την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αφού αντεπεξήλθε στην πίεση της Καρπάτι στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ πήγε το ματς στο Λβιβ όπως ακριβώς το ήθελε μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Χαμηλό τέμπο και ελάχιστες φάσεις συνέθεσαν το σκηνικό ολόκληρης της αναμέτρησης. Μάλιστα αν δεν ήταν η φάση του 44ου λεπτού δε θα είχαμε τίποτα να...
θυμόμαστε από το πρώτο ημίχρονο. Σε διεκδίκηση της μπάλας του Έτο με τον Μπατίστα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των Ουκρανών με τον Μαρτίνεζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 55ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Λίνο ο Μπαλάφας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-1 και την ομάδα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Καρπάτι τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φεντέσκι στο 67΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΑΡΠΑΤΙ: Μπογκαντίνοφ, Οσίπκο, Μπάλαζιτς, Γκόμεζ, Φεντέτσκι, Τκάτσουκ, Χουντόβιακ, Χολόντιουκ (34' Κραβτσένκο), Λούκας, Κριστόμπαλ (74' Πατσέκο), Μπατίστα (67' Κοπόλεβιτς).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Λάζαρ (88' Τσουκαλάς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια (83' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (89' Ρομπέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου