Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Γεννητούρια εν πλω στο πλοίο της NEL, "Μυτιλήνη"!

Ένα χαρμόσυνο γεγονός συνέβη σε ένα από τα πλοία της εταιρεία NEL Lines και συγκεκριμένα στο
Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” όπου είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής ένα υγιέστατο κοριτσάκι!
Το ζεύγος Αποστόλης Ασημάκης και η Ευαγγελία Αθανασίου είναι πλέον οι ευτυχείς γονείς, που είχαν την μοναδική εμπειρία να αποκτήσουν το μωρό τους εν πλω!

Η μητέρα, που βρισκόταν στον μήνα της, ταξίδευε μαζί με τον σύζυγο της από τη...
Μυτιλήνη στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αρκετή ώρα μετά την αναχώρηση του πλοίου, έπιασαν πόνοι τη νεαρή γυναίκα και με τη βοήθεια του Πλοιάρχου Μανώλη Φραγκιαδάκη και του πληρώματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του πλοίου.

Έκπληκτος ο Ύπαρχος Απόστολος Μπλάνας, διαπίστωσε ότι οι πόνοι ήταν συχνοί και σταδιακά πιο έντονοι. Με τη βοήθεια της Επίκουρου Ελένης Γκερπένη και της καρδιολόγου κ. Στάπα, που βρισκόταν ανάμεσα στους επιβάτες, έκαναν ό,τι προβλέπεται και βοήθησαν τη 19χρονη έμπειρη μητέρα να φέρει στη ζωή το 4ο παιδί της!

Η μητέρα και το βρέφος νοσηλεύονται ήδη σε νοσοκομείο, όπου μετέβησαν με το ασθενοφόρο που τους περίμενε στο λιμάνι και χαίρουν άκρας υγείας.

Η εταιρεία με τη σειρά της ευχαριστεί τον πλοίαρχο Μανώλη Φραγκιαδάκη, τον Ύπαρχο Απόστολο Μπλάνα και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” για τη βοήθειά τους στην εξαιρετική έκβαση των γεγονότων και εύχεται στους νέους γονείς και στο βρέφος να έχουν μία ζωή γεμάτη καλότυχα ταξίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου