Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά στη Δ' Εθνική ο Ηρακλής - Ποιές ΠΑΕ και ΚΑΕ πήραν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθληισμού

Η μαύρη ημέρα για τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν του χορήγησε άδεια και έτσι υποβιβάστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Αντίθετα άδεια πήραν οι, ΠΑΕ, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, οι οποίες...
διεκδικούν και τις δύο θέσεις στη Σούπερ Λίγκα που έχουν μείνει κενές μετά τους υποβιβασμούς των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης, άδεια χορηγήθηκε και στις ΠΑΕ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου και τα ΤΑΠ, Βατανιακός και Αετός Σκύδρας

Όσον αφορά τις, Λάρισα, Διαγόρα και Ηλυσιακό αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, προκειμένου οι δύο πρώτες να καταθέσουν δικαιολογητικά που έλειπαν από τους φακέλους τους και η τρίτη να συστήσει ΤΑΠ ή ΠΑΕ.

Δεν πήραν πιστοποιητικό
και πέφτουν στη Δ' Εθνική


Δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στα πρωταθλήματα Football League και Football League 2, εκτός από τον Ηρακλή και στις ΠΑΕ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικό, Ηλιούπολη, και στα ΤΑΠ, Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος οι οποίες θα διαλυθούν ως ΠΑΕ, αφού πέφτουν στη Δ' Εθνική.

Για το Μπάσκετ

Όσον αφορά το μπάσκετ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό στις ΚΑΕ, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόπδου και Ηλυσιακός.

Ανέβαλε για την επόμενη συνεδρίαση (3/10), την εξέταση των φακέλλων των υπολοίπων ΚΑΕ, που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Μαρούσι, Δράμα και Πανιώνιος.

Τέλος, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΑΕΚ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που χρειάζεται πιστοποιητικό, αφού οι υπόλοιπες είναι ερασιτεχνικές. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου