Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μάκη ψάχνουν... αλλά Μάκη δεν βρίσκουν - Άφαντος ο Ψωμιάδης!

Άλλο ένα φιάσκο αστυνομίας και δικαιοσύνης. Τον κρατούσαν, τον άφησαν ελεύθερο, ξαναβγήκε απόφαση να φυλακιστεί και τώρα....τον ψάχνουν και πάλι! Έλεος!

Σε αναζήτηση, και πάλι, του Μάκη Ψωμιάδη βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την προφυλάκισή του για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, λίγες μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως έγινε γνωστό από χθες το απόγευμα που...
έλαβε το σχετικό έγγραφο των δικαστικών αρχών η ασφάλεια, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ-Καβάλας και κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων αναζητήθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιεί, αλλά δεν βρέθηκε.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης και το ενδεχόμενο να έχει φύγει στο εξωτερικό κάτι όμως που δεν προκύπτει μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι o πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, είχε δηλώσει... πολιτικός κρατούμενος κατά τη σύλληψή του, αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών, ενώ εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις από παλαιότερες υποθέσεις. Με το βούλεμά του, το δικαστικό συμβούλιο τάσσεται υπέρ της άποψης της αρμόδιας εισαγγελέα, Αθηνάς Θεοδωροπούλου, η οποία μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είχε ζητήσει την προσωρινή του κράτηση.

Αντίθετη άποψη είχε ο ανακριτής της υπόθεσης, Γιώργος Κασίμης, που είχε ζητήσει να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, όπως και έγινε. Έτσι αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση. Παράλληλα ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται ανά δεκαπενθήμερο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Για την άρση αυτής της διαφωνίας συνεδρίασε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και τον έκρινε προφυλακιστέο. Όμως άντε τώρα να τον βρεις τον Μάκη!

Η αστυνομία αναζήτησε τον Μάκη Ψωμιάδη, στην οδό Γκύζη 38 στο Παλαιό Ψυχικό και στο Μαύρο Λιθάρι (σπίτι του γιου του) όπου έχει δηλώσει σαν κατοικίες. Ωστόσο, όταν πήγαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν κλειστές πόρτες και φυσικά τον “Big Mac” άφαντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου