Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρτύριο σήμερα και αύριο οι μετακινήσεις - Διαβάστε ποιοί θα απεργήσουν

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ μετά από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων τους. Στο αμαξοστάσιο και οι συρμοί του Μετρό. Δείτε ποιοι απεργούν αναλυτικά.

Κανονικά θα κινηθούν σήμερα Τρίτη ο...
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ, ενώ αντιθέτως ακινητοποιημένο θα παραμείνει το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία.

Για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κινηθεί κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, αφού θα ακινητοποιηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ για 48 ώρες, δηλαδή σήμερα και αύριο, ενώ τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Προαστιακός θα παραμείνουν ακινητοποιημένα για 24 ώρες.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί.

Πάντως το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ζητεί από τους απεργούς στα ΜΜΜ να επιδείξουν υπευθυνότητα, προειδοποιώντας ότι «κάθε ημέρα απεργίας σημαίνει δραματική επιδείνωση της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται σήμερα οι δημόσιες συγκοινωνίες και πολλαπλασιάζει τα επώδυνα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επιβίωσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου