Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Λιμενικό Ταμείο τίμησε τον Κεραμούση υποναύαρχο Δημήτρη Τσιαδή


Τον Κεραμούση υποναύαρχο Δημήτρη Τσιαδή, ανώτερος διοικητής νομού Αττικής, τίμησε το Λιμενικό Ταμείο Χίου κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου(24/9).

«Τα άξια τέκνα της Χίου πρέπει...
να τα γνωρίζουν οι Χιώτες», σημείωσε ο Πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Ως ελάχιστη τιμή και ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες του, του προσφέρθηκε αναμνηστικά η ελληνική σημαία, μια εικόνα του Αγίου Δημητρίου και η έκδοση του Λιμενικού Ταμείου με τα λιμάνια του νομού.

Ως απρόσμενη και ιδιαίτερα συγκινητική χαρακτήρισε αυτή την τιμή ο κ. Τσιαδής, που όπως είπε «ότι έχει σχέση με τη Χίο μου φέρνει συγκίνηση. Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή που μου κάνετε, και μάλιστα από ανθρώπους που νιώθω δικούς μου».

Ο υποναύαραχος κ. Τσιαδής μετέφερε επίσης τις ευχαριστίες του Λιμενικού Σώματος για τη βοήθεια που προσφέρει το Λιμενικό Ταμείο στο Λιμενικό, σημειώνοντας ότι «η επιχειρηματική ικανότητα των σκαφών μας είναι πολύ σημαντική».

«Να σας συγχαρώ εσάς και τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, γιατί αυτός ο τόπος χρειάζεται την ανάπτυξη. Είναι παραμεθόριος περιοχή και πρέπει να είναι θελκτική και ανταγωνιστική», κατέληξε ο Κεραμούσης υποναύαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου