Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, κινητοποίηση στη ΔΕΗ Χίου του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία και οι υπόλοιποι φορείς συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσαμε από τις 18 Νοεμβρίου με στόχο να αντιπαλέψουμε την εφαρμογή του ειδικού τέλους ακινήτων, έχοντας πλέον και τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, το οποίο με ομόφωνη απόφασή του τη Δευτέρα 28/11/2011 χαρακτηρίζει ως...
άδικο το μέτρο, το οποίο πλήττει τα λαϊκά στρώματα, ζητά την άμεση κατάργησή του και στηρίζει τους διαμαρτυρόμενους φορείς στον αγώνα τους.

Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο δράσης μας, συνεχίζουμε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπως είχαμε προαναγγείλει, στα γραφεία της ΔΕΗ αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί και καλούμε τον κάθε ένα που αδυνατεί ή αρνείται να πληρώσει το χαράτσι να συστρατευτεί μαζί μας στον αγώνα.

Επίσης ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ θα συμμετέχει στην απεργία της 1ης του Δεκέμβρη και θα στηρίξει την κινητοποίηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στα γραφεία της ΔΕΗ, αφού σ’ αυτόν τον άνισο αγώνα που δίνουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι για να επιβιώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου