Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έρχονται νέα... επεισόδια στα “στημένα"!

Νέα εισαγγελική έρευνα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με τους στόχους να εντοπίζονται στην Βόρεια Ελλάδα. Την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν οι κλήσεις των υπόλοιπων 68 εμπλεκομένων στο σκάνδαλο. Η Πολιτεία ανέστειλε τις χρηματοδοτήσεις και τις χορηγίες του ΟΠΑΠ προς το ποδόσφαιρο, ενώ την Τετάρτη, η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως παύει να...

Στον εισαγγελέα το βίντεο-αποκάλυψη με τα ΜΑΤ που καλύπτουν τους τραμπούκους-συνδικαλιστές

Οι έως τώρα εξηγήσεις, ακόμη και απ' την αστυνομία, φαίνεται δεν έπεισαν. Η εισαγγελία έστειλε έγγραφο στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ζητώντας το βίντεο για να διαλευκανθεί η υπόθεση μετά τις νέες καταγγελίες για "αγαστή συνεργασία" ανδρών των ΜΑΤ με ακροδεξιούς. Τι απαντά η αστυνομία.

Η στάση των ΜΑΤ έχει καταγγελθεί από πολλούς, ενώ χιλιάδες ήταν και οι καταγγελίες από πολίτες για...

Αθλητές των Special Olympics φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Χανδρής στην Κέρκυρα

Στα πλαίσια του προγράμματος Host Town των Παραολυμπιακών Αγώνων 2011, Special Olympics 2011, το ξενοδοχείο Χανδρή στην Κέρκυρα, φιλοξένησε την περίοδο από 21/6 μέχρι 24/6, 70 αθλητές και συνοδούς της Γερμανικής αποστολής.

Επίσης, την Πέμπτη 23/6 ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος, κος Μανώλης Παπαδάκης, παρέθεσε δείπνο στους επικεφαλής των αποστολών...

Βίντεο σοκ: ΜΑΤ χτύπησαν στο κεφάλι διαδηλωτή χωρίς λόγο


Η εικόνα πολλές φορές μιλάει από μόνη της και το συγκεκριμένο βίντεο τα λέει όλα.

Ο νεαρός που βλέπετε στην αρχή του βίντεο είναι στην πλατεία Συντάγματος σχεδόν 30 μέρες αφού είναι στο κίνημα των Αγανακτισμένων. Για τόσες μέρες διαμαρτύρεται ειρηνικά. Χωρίς να προκαλεί κανέναν και χωρίς να ενοχλεί κανέναν εκτός από τους κρατικοδίαιτους που είναι μέσα στο κοινοβούλιο.

Χθες βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος όταν...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ECONSHIP που πραγματοοποίηθηκαν στη Χίο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι εργασίες του τριήμερου Eυρωπαϊκού συνεδρίου για τη Ναυτιλία, τις Μεταφορές και τους Λιμένες - ECONSHIP 2011 που οργάνωσε στη Χίο το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τη συνεργασία της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας (ΕΝΟΕ).

Καινοτομικό στοιχείο στην οργάνωση του Συνεδρίου υπήρξε η...

Η ανάλυση των 41 αγώνων που τους έκριναν “στημένους”

Αποκαλυπτικό για το ποντάρισμα και τη διαφθορά στα στημένα παιχνίδια είναι το πόρισμα των Ουέφα και ΟΠΑΠ που περιέχεται στην δικογραφία και αποτέλεσε τη βάση για τις διώξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

H εφημερίδα “Goal” έβγαλε στη δημοσιότητα την ανάλυση των φακέλων των...

Φωτιά σε αυτοκίνητο στο λιμάνι της Χίου και άλλα δύο περιστατικά που χρειάστηκαν την επέμβαση της Π.Υ. Χίου

Χθες Τετάρτη 29-6 στις 5.40 μ.μ.  ξέσπασε πυρκαγιά σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Κ.Κ. με οδηγό τον Μ.Α. που μόλις είχε σταθμεύσει στην οδό Λάδης  στο λιμάνι.Η φωτιά...

O νόμος - πλαίσιο για τα ΑΕΙ σήμερα στο άτυπο υπουργικό

Διαβάστε το περιεχόμενό του

Θα γίνει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στις 4 το απόγευμα  και θα ασχοληθεί ως επι το πλείστον με τις μεγάλες αλλαγές που εμπεριέχονται στο νομοσχέδιο της κας Διαμαντοπούλου.

Ο σχεδιασμός προβλέπει οτι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα έχει ψηφιστεί μέχρι το τέλος του μηνός.
Ωστόσο, θα προηγηθεί μια...

Δημόσιο: αυξήσεις “γιοκ” - Νύχτα "πέρασε" η νέα διάταξη

Όσοι ήλπιζαν ότι θα πάρουν την αύξηση λόγω ωρίμανσης από αύριο μάλλον θα απογοητευτούν. Νύχτα πέρασε και αυτό στα μέτρα που ήδη έχουν αποδεχθεί ότι είναι αναγκαία οι 155 βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο.

Η διάταξη που συμπεριλήφθηκε αργά χθες τη νύχτα και αφορά στους Δημόσιους Υπάλληλους προβλέπει την...

S.O.S. “Θα καούμε!”

Ακόμα βρέχει, τα χόρτα φουντώνουν και με το που θα αλλάξει ο καιρός και ξεραθούν θα γίνουν “προσάναμμα” για χιλιάδες πυρκαγιές... Αυτή την απλή παρατήρηση κάνουν απλοί πυροσβέστες και κάτοικοι όλων των περιοχών της Ελλάδας, όμως φαίνεται κανείς δεν ακούει...

Το Μνημόνιο “χτύπησε” και το έμψυχο και το άψυχο υλικό της Πυροσβεστικής και όλα...

Τι μέτρα-καταδίκη προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο ως νόμος του κράτους

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο και θα υποστούν οι Έλληνες πολίτες.
Τέλος μπαίνει από του χρόνου στο «μπόνους» της συλλογής αποδείξεων.
Αλλαγές της τελευταίας στιγμής έγιναν στον εφαρμοστικό νόμο και μεταξύ άλλων καταργήθηκε και το «πλαφόν» της έκπτωσης φόρου έως 300 ευρώ από την προσκόμιση αποδείξεων.

Έτσι για τις αποδείξεις που...

Νέα συνομιλία Μαρινάκη-Μπέου - “Αυτός έδειρε τον Βασσάρα”

Τον άνθρωπο που φέρεται να χτύπησε τον Κύρο Βασσάρα μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός του πρώτου γύρου κατονομάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Αχιλλέα Μπέο, στους νέους διαλόγους που δημοσιεύτηκαν.

Οι συνομιλίες που αναφέρονται στη δικογραφία και δημοσιεύει η εφημερίδα "GOAL":

Ποιά είναι η παρουσιάστρια Μαρία....που γυρνάει γυμνή στα πλατό;

Δείτε βίντεο...

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία δεν είναι μια απλή παρουσιάστρια. Στην πραγματικότητα είναι πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών, αλλά τελευταία έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές, ενώ γύρισε και το δικό της ριάλιτι με επίκεντρο τη ζωή της!

Οι βόλτες της στις...

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχασαν από ένα βουλευτή


Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 3.36 μ.μ. και τελείωσε μισή ώρα μετά.

155 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ  138 βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ 5 ψήφισαν ΠΑΡΩΝ και 2 απουσίασαν.

Τελικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής είπε...
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πήραν την Τετάρτη την ογκωδέστατη δικογραφία των "στημένων" αγώνων και εντός των ημερών θα ασκήσουν πειθαρχικές διώξεις κατά των ομάδων και των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Υποβιβασμοί και απαγορεύσεις ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο οι ποινές που προβλέπονται. Στη διάθεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκου και του αναπληρωτή του, Μανόλη Αντωνακάκη, βρίσκεται πλέον η...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αναστέλλει την απεργία η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Τέλος στην ταλαιπωρία πολιτών αλλά και καταστηματαρχών από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης καθώς αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να αναστείλει, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τις επαναλαμβανόμενες απεργίες, κάτι που σημαίνει ότι από την Πέμπτη η ηλεκτροδότηση νοικοκυριών και καταστημάτων θα γίνεται χωρίς διακοπές και...

Νέα αύξηση στην τιμή των τσιγάρων – 2,80 με 2,90 τα πιο φθηνά

Νέο βαρύ πλήγμα θα δεχτούν περιπτερούχοι καπνοβιομηχανίες και … «θεριακλήδες» από την επιβάρυνση της τιμής των τσιγάρων εξαιτίας της μεγάλης αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, που προβλέπει ο Εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Η λιανική τιμή πώλησης των φθηνών τσιγάρων αυξάνεται στα...

Μετά το μπλόκο του ΠΑΜΕ, ήρθε η ΠΝΟ - 24ωρη απεργία στα λιμάνια την Πέμπτη

24ωρη απεργία για την Πέμπτη, 30 Ιουνίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε έκτακτη συνεδρίασή της. Και όλα αυτά ενώ το μπλόκο του ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά, παραμένει!

Η απεργία, που χαρακτηρίζεται "προειδοποιητική", αφορά λιμάνια του νομού Αττικής και θα γίνει από τις 00.01 μέχρι 24.00 και με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης.

Η Πέμπτη είναι η μέρα...

"Βάζουν χέρι" στις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία! -5 ως 35 δισ. οι φόροι που θα επιβληθούν

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεδιάσκεψη με την Ελβετίδα ομόλογό του, Eveline Widmer-Schlumpf με στόχο την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας, η οποία θα δώσει τέλος στο σήριαλ με τα ξενιτεμένα κεφάλαια στην Ελβετία, ο έλληνας υπουργός.

Ο υπουργος δήλωνε ότι η συμφωνία θα γίνει όρους ανάλογους εκείνων που συμφωνήθηκαν με το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι...

Πιάνουν δουλειά ιδιώτες "εφοριακοί"

Το υπουργείο Οικονομικών ανοίγει την πόρτα του στις ελεγκτικές εταιρίες και τα μεγάλα λογιστικά γραφεία, ώστε να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα της είσπραξης των φόρων και σε δεύτερο χρόνο να διευρύνει τη φορολογική βάση.

Ο υπουργός Οικονομικών, φέρεται να είπε χθες στη Βουλή ότι η είσπραξη των φόρων θα γίνεται από εξωτερική πηγή (outsourcing).

Η κυβέρνηση πρόκειται να υιοθετήσει ουσιαστικά...

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 137 λογαριασμοί ανθρώπων του ποδοσφαίρου

Μετά από εισαγγελική εντολή το ΣΔΟΕ “ξεσκονίζει” τους τραπεζικούς λογαριασμούς 137 ατόμων που σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", αφορμή για να δοθεί η παραγγελία προς το ΣΔΟΕ ήταν υποψίες για...

Και σήμερα διακοπές ρεύματος - Όλη η λίστα με τις περιοχές

22 μονάδες εκτός λειτουργίας. Μέχρι το μεσημέρι η απόφαση του Πρωτοδικείου για το εάν η απεργία κριθεί παράνομη και καταχρηστική.

Η σημερινή λίστα με τις διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα:

Κανένα πλοίο δεν αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά

Από τα 21 δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα για σήμερα δεν θα εκτελεστεί κανένα.

Νέο μπλόκο των ναυτεργατών στο λιμάνι του Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εκτελεστεί τα πρωινά προγραμματισμένα δρομολόγια για...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πετρέλαιο: 400 ευρώ ανά 1.000 λίτρα η αύξηση - 185% αυξάνεται ο φόρος

Τα ποσοστά είναι απίστευτα, αλλά είναι βγαλμένα από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος που μάλλον ξέρει να υπολογίζει καλύτερα από τον μέσο πολίτη.
Η κλιμακωτή αύξηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης σύμφωνα με την ΟΒΕ για τα νοικοκυριά θα σημάνει αύξηση 185% και για τις επιχειρήσεις 1.861,9%.

Με τις αυξήσεις που ήδη έχουν ανακοινωθεί και με τις “περσινές” τιμές με αυτές δηλαδή που...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Βαφτίζουν το Μεσοπρόθεσμο... Προϋπολογισμό και τα μέτρα... ανάγκη

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, το “μάντρωμα” των βουλευτών. Πλέον από επίσημα κυβερνητικά χείλη, εδώ και λίγα 24ωρα το μεσοπρόθεσμο έχει αλλάξει όνομα, έχει γίνει πολυετής προϋπολογισμός.
Δηλαδή ένα “χαρτί” εσωτερικής χρήσης το οποίο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ξεχάσαμε ξαφνικά το η ψηφίσουμε ή έχουμε στάση πληρωμών, ακόμη και το... μεσοπρόθεσμο η τανκς του Θ. Πάγκαλου.
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γ.Γ. της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχου “να ανταποκριθούμε ως χώρα σε αυτή την...

Απίστευτος διάλογος Μπέου-Ψωμιάδη! Αχιλλέας: "Στα αρχ... μου ο Βενιζέλος"

Τις πολιτικές επεμβάσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου σχολιάζουν σε νέα συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας οι Αχιλλεάς Μπέος και Μάκης Ψωμιάδης. Τι λένε για Παπανδρέου, Βενιζέλο, Βαρδινογιάννη και Αδαμίδη.

Αναλυτικά η συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη (Β) με τον Αχιλλέα Μπέο (Α):...

Τούρκικη απόβαση στη Χίο με...ποδήλατα!


Φιλική "επίθεση" δέχεται το νησί της Χίου από τους Τούρκους γείτονες.
Μέχρι και το υπό Τούρκικη σημαία πλοία τους το ονόμασαν CHIOS και με αρκετές άλλες "παντόφλες" έστησαν ακτοπλοϊκή γραμμη μεταξύ...

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Έλληνας νεκρός στη Κωνσταντινούπολη από "τυφλά" πυρά!

Με αίμα βάφτηκε ο δρόμος μπροστά από την « Αιγυπτιακή αγορά» της Κων/πολης όπου σκοτώθηκε από « τυφλά πυρά» ένας Έλληνας που είχε επισκεφθεί την Κων/πολη.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, ταξιτζήδες είχαν αρχίσει να τσακώνονται μεταξύ τους καθώς κάποιοι προσπαθούσαν να εισπράξουν περισσότερα κόμιστρα. Ένας απ’ αυτούς...

Κως: Τη "βίασαν" με τη θέληση της

Αφού αναστάτωσε όλη την Κω και έστειλε στον εισαγγελέα τέσσερις νεαρούς, η 22χρονη Αγγλίδα που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού… ανασκεύασε και παραδέχτηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της!

Η "βιασθείσα" είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών ότι στο διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά ένας 19χρονος συμπατριώτης της, την βίασαν τρεις Βρετανοί ενώ άλλοι τρεις παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν!

Μετά από έρευνες των αστυνομικών,....

565 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς εμπλεκόμενου παράγοντα και ποδοσφαιριστή!

Και τα δυο άτομα συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία με αυτούς που κατηγορούνται για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποσό με... πάρα πολλά μηδενικά βρήκαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στο λογαριασμό ενός ατόμου από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία των 83, που κατηγορούνται για τα στημένα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του...

Ρεζιλεύτηκε η κυβέρνηση με τις αποδείξεις στα 300 ευρώ - Τι θα ισχύει

- 400 ευρώ θα πληρώσουν όσοι βγάζουν 12.000 ευρώ το χρόνο!
- Στην έκτακτη εισφορά, μία οικογένεια με εισόδημα 20.000 ευρώ το χρόνο θα δώσει στην εφορία 200 ευρώ!
- Πόσα θα πληρώσουμε για τα ακίνητα
- Αυξάνονται 30% τα τεκμήρια για αυτοκίνητα, 10% τα τέλη κυκλοφορίας

Πίσω ολοταχώς μετά το σάλο με τις αποδείξεις

Άρον άρον πήρε πίσω η κυβέρνηση τη ρύθμιση με την οποία καλούνταν να πληρώσουν οι...

Χάος από τις διακοπές ρεύματος- Σκληραίνει η κόντρα διοίκησης - ΓΕΝΟΠ

- Εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα σε ασανσέρ
- Μεγαλώνει η κόντρα της διοίκησης της ΔΕΗ με τους συνδικαλιστές


Συνεχίζονται τα βάσανα των πολιτών από τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που εμφανίζονται ανυποχώρητοι και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Οι διακοπές ρεύματος αυξάνονται σε...

Τα πιο σκληρά μέτρα όλων των εποχών - Ακόμα κι ο Βενιζέλος αναγνωρίζει οτι είναι άδικα

- Με ανακοίνωσή του τα χαρακτηρίζει "βαριά αλλά αναγκαία"
- 'Αρση τραπεζικού απορρήτου χωρίς εισαγγελική άδεια ανακοινώνει ο υπ. οικονομικών
- Ρεζιλεύτηκαν με την επιστροφή φόρου από τις αποδείξεις 
- Πόσα θα χάσουμε με τη μείωση του αφορολόγητου- Δείτε παραδείγματα
- 'Εκτακτη εισφορά στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. άνω των 1929 και αύξηση των τελών κυκλοφορίας


Απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχεται για τα νέα μέτρα δίνει ο οπουργός οικονομικών με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει...

Ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή

Τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά και νότια, βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά...

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι...

Προσοχή! Πολύ υψηλός κίνδυνος σήμερα Κυριακη στη Χίο και σ' άλλους 8 νομούς!


Διαβάστε ποιες περιοχές είναι στο “κόκκινο” σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για την Κυριακή, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι περιφέρειες που βρίσκονται στο “κόκκινο” είναι:

Μάκης Ψωμιάδης: Ο γιος μου είναι αθώος

Ο ιδιοκτήτης της Καβάλας που αναζητείται από την αστυνομία για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, επικοινώνησε με δημοσιογράφο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος του δεν έχει καμία εμπλοκή και κακώς κατηγορείται.

Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν θέλησε να πει το οτιδήποτε για τον ίδιο, απλά προσπάθησε να προστατέψει τον υιό του ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της Καβάλας στο σάιτ της εκπομπής "Δίκη", είναι...

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Άρση απορρήτου τραπεζικών καταθέσεων χωρίς εισαγγελική άδεια

Αυτό ανακοινώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός οικονομικών και κάνει λόγο για κενό της τάξης των 5,6 δισ. ευρώ που υπήρχε στο Μεσοπρόθεσμο και έπρεπε να καλυφθεί.

Την άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους φοροφυγάδες χωρίς να έχει προηγηθεί άδεια της εισαγγελικής αρχής ανακοινώνει σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και την...

Στα “στημένα” το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

-Ο Αχιλλέας Μπέος μέσα από τις φυλακές χαρακτήρισε ρουφιάνους τους Πατέρα και Κούγια.
-Συνελήφθη ο καταζητούμενος Β. Γεωρτσιάκος
- Αστυνομία: Είμαστε κοντά στην σύλληψη και των άλλων
- 565 εκ. ευρώ βρέθηκαν σε λογαριασμούς παράγοντα και ποδοσφαιριστή
- Τι λέει ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης για την εμπλοκή του στα στημένα
- Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό

Δείτε τα βίντεο... 

Η υπόθεση των στημένων αγώνων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι...

Οι “υπάκουες” σύζυγοι διδάσκουν το καλό σεξ

Αυτά είναι τα καλά του να είσαι Μουσουλμάνος. Μία Ινδονήσια έφτιαξε ομάδα γυναικών που διδάσκουν άλλες πώς να ικανοποιούν τον άνδρα τους στο σεξ.

Η κ. Τζίνα Πουσπίτα έθεσε ως στόχο της ζωής της να προωθήσει το Ισλάμ και την πλούσια σεξουαλική ζωή στα μουσουλμανικά ζευγάρια. Οι γυναίκες του κλάμπ των “Υπάκουων Συζύγων”, το οποίο έχει ιδρύσει...

"Μάγεψε" η Σαράποβα - Δείτε ΦΩΤΟ

Η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ την Λάουρα Ρόμπσον στο Γουίμπλετον αλλά ουδείς ασχολήθηκε με αυτό...

Ο αέρας έκανε το χατήρι των θεατών αφού σήκωσε τη φούστα της Σαράποβα προς τέρψιν του αντρικού πληθυσμού...

Δείτε φωτογραφίες...

Η νέα πρόκληση της Eva Mendes – φωτό


Η 37χρονη γυναίκα κόλαση πόζαρε χωρίς να ξέρει πως το στήθος της είχε βγει έξω αλλά ευτυχώς το εντόπισαν οι φωτογράφοι.

Η μεγάλη star βρισκόταν στη Νέα Υόρκη σε πάρτυ για την παρουσίαση ενός...

Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας: Δεν θα γλυτώσει κανένας από τους 85!'

- Αντιμετωπίζουν τον υποβιβασμό Ολυμπιακός, Ολ. Βόλου Καβάλα Αστέρας Τρίπολης και άλλες οκτώ ομάδες
- Απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα σε Μαρινάκη, Αβ. Παπαδόπουλο και σε άλλους 66 κατηγορούμενους
- Αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι του Μπουρούση
- Στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων έχουν μπει τρία άτομα
- Στα... χέρια της Ουέφα το εισαγγελικό πόρισμα

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Μανώλη Αντωνακάκη, οι διαδικασίες για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων στους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο πρόκειται να είναι άμεσες!

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ” ο κ. Αντωνακάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως “...

Θα "καταρρεύσει" το σύστημα Υγείας την άλλη εβδομάδα

Εκτός όλων των άλλων κλάδων και τα νοσοκομεία και οι γιατροί θα βάλουν λουκέτο στις 28 και 29 Ιουνίου.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Πρόνοιας, στις 28 και 29 Ιουνίου, καθώς γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν στην...

Πόσο θα επιβαρυνθούν τα νοικοκυριά από το πετρέλαιο θέρμανσης

Μάλιστα το νομοσχέδιο προβλέπει ότι σταδιακά και μέχρι τις 31/12/2013 ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης θα εξισωθεί στα επίπεδα του 80% του σημερινού ειδικού φόρου.

Αύξηση κατά 5 λεπτά το λίτρο στη λιανική τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου όταν θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά εκτιμάται ότι φέρνει η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο συγκεκριμένο καύσιμο. Αυτό προβλέπει το νέο νομοσχέδιο και συγκεκριμένα ορίζει ότι από...

Έρχεται νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 170 άτομα!

Αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λευκά συμβόλαια και φοροδιαφυγή. Στην υπόθεση είναι αναμεμιγμένα περίπου 170 άτομα και αναμένεται να... σκάσει πολύ σύντομα!

Όπως όλα δείχνουν, το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να πάει.... και πιο κάτω!

Μετά την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, η οποία έστειλε το Ελληνικό πρωτάθλημα στην...

Που πότε θα κοπεί σήμερα το ρεύμα

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ.Διαβάστε αναλυτικά ανά περιοχή το πρόγραμμα των διακοπών για σήμερα.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των πολιτών από τις κινητοποιήσεις της ΔΕΗ.  Διακοπές θα έχουμε σήμερα σε Αττική, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Μακεδονία - Θράκη στο διάστημα από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

Διακοπές διάρκειας...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πίσω ολοταχώς για την επιστροφή μέσω αποδείξεων μετά την άγρια κατακραυγή - Κρυφό χαράτσι σε Ι.Χ. και ακίνητα

- Μετά τη θύελλα αντιδράσεων ο κ. Βενιζέλος το πήρε πίσω στον αέρα μιλώντας στην τηλεόραση
- Κρυφό χαράτσι από 440 ευρώ για αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών
- Διπλασιάζουν τον φόρο στα ακίνητα - Από 1 τοις χιλίοις το κάνουν 2 τοις χιλίοις και φτάνει έως 1%
- Οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Αττικής δεν θα πληρώσουν 300 ευρώ εισφορά αλλά 500 ευρώ


Μετά το σάλο που ξέσπασε για τις αποδείξεις και την πρόθεση της κυβέρνησης να ζητήσουν πίσω από τους έλληνες πολίτες τα ποσά της επιστροφής από την εφορία που είχαν πάρει από τις αποδείξεις, ήρθε η αναδίπλωση δια στόματος του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για...

Σχεδόν διπλασιάζονται τα τεκμήρια διαβίωσης

Νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία σε ότι αφορά τα ΙΧ αυτοκίνητα φθάνουν μέχρι το διπλάσιο, προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

 Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης είναι τα ακόλουθα:

Το τεκμήριο διαβίωσης με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας ορίζεται...

Έρχεται η ομάδα ΔΙΑΣ της Πυροσβεστικής – Θα «οργώνει» τα δάση για τον εντοπισμό πυρκαγιών!


Στόχος των Πυροσβεστών με τις μοτοσικλέτες να εντοπίζουν τις εστίες πυρκαγιών, να ενημερώσουν αμέσως και να επεμβαίνουν για την κατάσβεσή τους.
Οι δικυκλιστές πυροσβέστες θα δρουν κατά τα πρότυπα της "Ομάδας Δέλτα" της Ελληνικής Αστυνομίας και θα πραγματοποιούν περιπολίες σε δάση για να προλαμβάνουν το κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών.

Αυτό προβλέπεται στο σχέδιο...