Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Παρουσία του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου ο Σύλλογος Βρονταδουσίων Αττικής, έκοψαν χθες Κυριακή 22/1 την πίτα του

Παρουσία του Βρονταδούση Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου, ο Σύλλογος Βρονταδουσίων Αττικής (ΕΒΑΤ), έκοψε χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στη Γλυφάδα.

Αφού ευχήθηκε ο Μητροπολίτης στους παριστάμενους Βρονταδούσους, το λόγο πήρε...
ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου, μέχρι πρότινος, αντιπρόεδρος, Γιώργος Χλωρός, ο οποίος ανέπτυξε τα σχέδια της διοίκησης για μελλοντικές δράσεις αλλά και προοπτικές του συλλόγου.

Τα παιδιά του Χιώτη δημιουργού της "Κιβωτού του Κόσμου", πατέρα Αντώνη Παπανικολάου, τα οποία συνόδευε η πρεσβυτέρα, έψαλλαν κατά την εκδήλωση τα κάλαντα, συγκεντρώνοντας ένα ικανοποιητικό ποσό, ως συνεισφορά των Βρονταδουσίων, για τη λειτουργία της Κιβωτού.
Χρηματικά βραβεία  της τάξης των 600 ευρώ, έκαστο,  δόθηκαν σε καθένα από τις τέσσερις αριστεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Τα χρήματα δόθηκαν από τις, Καίτη Λω, Χρυσάνθη Γεωργαντή, Ελπίδα Χλωρού και τον Λεωνίδα Βοριά.


Το παραδοσιακό Βρονταδούσικο πλοίο-μοντέλο "έριξε" και  φέτος τους κανονιοβολισμούς του, κλείνοντας την εκδήλωση του Συλλόγου.

Εκτός από τον Μητροπολίτη το παρόν έδωσε ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης, ο συγγραφέας Στέλιος Καράβολος, η πρόεδρος του  σωματείου ‘’Χιώτικο χωριό’’   Μ. Βαρώνη, ενώ την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, εκπροσώπησε η Β' αντιπρόεδρος Δέσποινα Μετεκίδου-Παγιαζίτη. Ευχητήριο μήνυμα έστειλε ο Βρονταδούσικης καταγωγής δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον συγγραφέα Στέλιο Καράβολο, για την πληροφόρηση που παρείχε στο blog μας για την παραπάνω εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου