Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές στα χρώματα και στις γόμες των ελαστικών

Αλλαγές στα χρώματα και στις γόμες των ελαστικώνΤα ελαστικά της Pirelli για τη Formula 1 το 2012

Πρόσφατα στο Abu Dhabi, η Pirelli παρουσίασε τα νέα της ελαστικά με αλλαγές για τη νέα σεζόν, που επικεντρώνονται στις αποχρώσεις καθώς και στη μαλακότητα της γόμας.

Σε μια εκδήλωση που έγινε...
πρόσφατα στο Abu Dhabi παρουσίασε η Pirelli τα νέα της ελαστικά Formula 1 για το 2012. Η Pirelli άλλαξε τις γόμες, αφού δεν είναι οι ίδιες με εκείνες του 2011. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία από τα τέσσερα ελαστικά έχουν γίνει πιο μαλακά, ενώ αυτή που έμεινε ίδια είναι η πολύ μαλακή. Η κατασκευή τους είναι λίγο διαφορετική με το προφίλ να έχει τετραγωνιστεί λίγο ώστε να αυξάνει την πρόσφυση.

Ο πρόεδρος της Pirelli, Marco Tronchetti Provera, ανέφερε πως οι μαλακότερες γόμες θα φέρει πολλές ευκαιρίες για προσπεράσεις και θα ανέβει πολύ το θέαμα. Ωστόσο, δε θα λείψουν και τα αρκετά pit stop.

Όσον αφορά στους χρωματισμούς των νέων ελαστικών, η Pirelli άλλαξε λίγο τις αποχρώσεις, ώστε να ξεχωρίζουν οι θεατές της πίστας ή της τηλεόρασης πιο εύκολα για το τι ελαστικά φορά το μονοθέσιο. Το πρόβλημα υπήρχε στα μεσαία και στα σκληρά, λόγω του λευκού και του ασημί χρώματος. Έτσι, η ιταλική εταιρεία άλλαξε λίγο την απόχρωση του ασημί για να ξεχωρίζει καλύτερα. Στα ελαστικά βροχής, η Pirelli έβαλε το μπλε χρώμα, ενώ στα ενδιάμεσα βάφτηκαν πράσινα.

Πηγή:autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου