Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δύο Χιώτες επιχειρηματίες τίμησε ο Σύλλογος Δαφνουσίων Αττικής, κατά την κοπή της πίτας του

Δύο Χιώτες επιχειρηματίες τίμησε ο Σύλλογος των Δαφνουσίων Αττικής, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας που πραγματοποίησε στα γραφεία του στο Κερατσίνι, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους, Γιάννη Στουπάκη και Νίκο Χαβιάρα.

Επίσης, τίμησε την Ένωση Ποντίων Πειραιά, για την προσφορά και τη διατήρηση των ηθών του τόπου μας (την τιμιτική πλακέτα παρέλαβε η...
ειδική γραμματέας της Ένωσης Γεωργία Ασιατίδου, καθώς και τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, Χριστόδουλος Μπενετάτος, Αναστασία Μενή, Βενετία Πολιτάκη, Σοφία Τσώνη, Γεώργιος Στουπάκης.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Μέλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους εκείνους που με κάθε τρόπο βοηθούν το Σύλλογο.

Αγιασμό τέλεσε και ευλόγησε την πίτα ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκου αρχιμανδρίτης Ιωάννης Μαρής

Της εκδήλωσης κοπής της πίτας ακολούθησε γλέντι με φαγητό και ποτό προσφορά του Συλλόγου, για τον εορτασμό των 35 ετών λειτουργίας του.

Η αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Μαρία Μαΐλη
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και Μαρία Μαΐλη (η τελευταία έχει καταγωγή από τα Καρδάμυλα), αντίστοιχα. Την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής εκπροσώπησαν οι, Μαρκέλλα Κασσουδάκη και Κέλλυ Λουφάκη. Επίσης, παρέστη η πρόεδρος των Πυργούσων Αττικής Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου.

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου στην έναρξη της εκδήλωσης, διάβασε τα μηνύματα που έστειλαν, ο δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δαφνώνα Μιχάλης Μέλης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Δαφνουσίων Αττικής, έχει προγραμματίσει για τις  10 Φεβρουαρίου το χορό του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων-εκδηλώσεων "Γαλάζιο" στα Κάτω Πατήσια (Καυτατζογλείου 46 τηλ. 210-211 66 24).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου