Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στις 24 Μαΐου η εκκίνηση του 58ου Ράλι Ακρόπολης

Στις 24 Μαΐου η εκκίνηση του 58ου Ράλι ΑκρόποληςΗ εκκίνηση θα γίνει στο Ζάππειο αντί της Ακρόπολης

Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου θα διεξαχθεί το φετινό 58ο Ράλι Ακρόπολης, η εκκίνηση του οποίου θα γίνει στο Ζάππειο αντί της Ακρόπολης, που είχε γίνει πέρυσι και ο τερματισμός του στο Λουτράκι.

Στη φετινή διοργάνωση προστέθηκε στις υπάρχουσες διαδρομές και μία...
νυχτερινή ειδική αμέσως μετά την εκκίνηση. Επιπλέον προστέθηκε και η qualification stage (a.k.a Shakedown μέχρι πέρυσι) καθώς επίσης και 5 νέες ειδικές.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σήμερα, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος τόνισε το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκεντρώνει σε παγκόσμιο επίπεδο το Ράλι Ακρόπολης. Επίσης υπογράμμισε πως η ελληνική οικονομία πρέπει να γίνει δημιουργική και αυτό γίνεται και μέσα από μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το Rally και ο Μαραθώνιος.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, Όλγα Ψαρράκη, επισήμανε πως στόχος του Οργανισμού είναι να συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια που προβάλλει την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το κράτος κατανόησε τη μοναδικότητα του Rally Acropolis και τόνισε την ανάδειξη και την αύξηση του τουρισμού μέσω του ράλι αλλά και του Μαραθωνίου.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η αλυτάρχης του αγώνα, Αννίτα Πασσαλή, ενώ προβλήθηκε και ένα ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Ράλι Ακρόπολης.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας Celeritas, Παύλος Αθανασούλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα www.acropolisrally.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου