Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τα 10 πιο πολυτελή "πράσινα" ξενοδοχεία του κόσμου!

Φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία έχουν ξεπηδήσει σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια ικανοποιώντας τους ​​επισκέπτες με οικολογική συνείδηση  που αναζητούν «πράσινες» αποδράσεις.

Οι ειδικοί λένε ότι τα ξενοδοχεία που σήμερα θέλουν να χαρακτηρίζονται ως πραγματικά «πράσινα» πρέπει να προχωρήσουν πέρα ​​από τις συνήθεις...
περιβαλλοντικές συνήθειες, όπως η εγκατάσταση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας  ή το να ζητούν από τους επισκέπτες να επαναχρησιμοποιούν τις πετσέτες τους και  να δείξουν μια βαθιά δέσμευση προς την περιβαλλοντική αειφόρο ανάπτυξη.
«Ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να εμπλέκει τους επισκέπτες του στο οικολογικό κίνημα και να χαίρεται το περιβάλλον με  εμπειρίες βαθιάς ικανοποίησης», λέει ο Λόρεν Μάτισον, εκδότης του online ταξιδιωτικού οδηγού offMetro.com, και συνεχίζει, «Αυτό μπορεί να σημαίνει την παροχή εύκολης πρόσβασης στο ποδήλατο και τη λιγότερη εξάρτηση από το αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι επισκέπτες να εξερευνήσουν μια καινούρια τοποθεσία  ή να φυτέψουν δέντρα ή  να πάνε μια εκδρομή στο αγρόκτημα από όπου προέρχεται το φαγητό του εστιατορίου»
Με τη βοήθεια τριών «πράσινων» ταξιδιωτικών εμπειρογνωμόνων, το CNN παρουσιάζει τα 10 φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία όπου η υψηλής ποιότητας φιλοξενία συναντά τη βαθιά περιβαλλοντική ευαισθησία.

Green House Hotel, Bournemouth, UK


Lefay Resort and Spa, Lake Carda, Italy




Can Marti, Ibiza, Spain




Campi Ya Kanzi, Kenya




Kong Arthur Hotel, Copenhagen, Denmark




Hyatt at Olive 8, Seattle, United States




Best Western Premier, Hotel Victoria, Freiburg, Germany 




Inn by the Sea, Cape Elizabeth Maine, United States



Harmonyhotel, Nosara, Costa Rica



Arthur's Pass Wilderness Lodge, South Island, New Zealand


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου