Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καταιγίδες, βροχές και χαλάζι σήμερα Τρίτη 29/5


Καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση περιμένουμε την Τρίτη. Αναλυτική πρόγνωση της εβδομάδας.

Τοπική πρόγνωση
Χίος
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Χίο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από...
16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 30/5, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.



Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα έχουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα βορειότερα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου