Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Επιλέγοντας το ύψος του τακουνιού με βάση το σωματότυπο

Επιλέγοντας το ύψος του τακουνιού με βάση το σωματότυποΗ «υψομετρική» διαφορά δεν είναι το μόνο κριτήριο

Οι διαβαθμίσεις στο ύψος του τακουνιού που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει παρουσιάζουν μια αξιοσημείωτη ποικιλία.

Από 10ποντα μέχρι...
«φονικά» 16ποντα, οι επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο, κάθε σωματότυπος έχει τους δικούς του «κανόνες» σχετικά με τα ύψη που του ταιριάζουν.

Όταν μια μικροκαμωμένη γυναίκα επιλέξει 16ποντο τακούνι, ακόμη και αν η ίδια θεωρεί ότι δείχνει σέξι, αλλά το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύεται στο περπάτημα, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Πιθανότατα το αποτέλεσμα στη συνολική εμφάνιση θα είναι να αφαιρεί παρά να προσθέτει «πόντους» καθώς πέρα από το πιθανό θέμα με το βάδισμά, δεν είναι απίθανο το μέγεθος αυτό να φαίνεται δυσανάλογο.

Αντίθετα, οι 10ποντές γόβες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξουν σε μια γυναίκα μικρών διαστάσεων. Από την άλλη, οι 16 πόντοι συνήθως δείχνουν καλύτερες σε πιο μεγαλόσωμες και ψηλές γυναίκες.

Παρόλο που μια άποψη θέλει τα τακούνια να επιλέγονται για να δίνουν ύψος -και άρα ίσως ακούγεται παράλογο ότι δεν ταιριάζουν σε πιο κοντές γυναίκες- δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προορίζονται για να αναδεικνύουν τα πόδια και να «σμιλεύουν» τις καμπύλες. Έτσι, η σημασία πρέπει να δίνεται στο να ταιριάζουν με το σωματότυπο και όχι απλά να προσθέτουν πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου