Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πάρος:Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό της 15χρονης-Καταθέσεις και δείγματα DNA!

Τρία άτομα έδωσαν δείγμα DNA για να αποκλειστεί η συμμετοχή τους, στον τραυματισμό της ανήλικης - Νέα στοιχεία για το σημείο που βρέθηκε η μικρή - Κρίσιμη αλλά με σημάδια βελτίωσης η υγεία της...

Νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, σε μια υπόθεση που τις τελευταίες μέρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Το απόγευμα πήγαν αυθορμήτως στην αστυνομία η μητέρα, η αδερφή και ο άντρας που τις φιλοξενούσε...
στο νησί και έδωσαν δείγμα DNA.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς, θέλουν να αποκλειστεί η οποιαδήποτε υπόνοια για συμμετοχή τους, στα όσα έγιναν τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου.

Νέα στοιχεία για το σημείο του τραυματισμού

Κλιμάκιο της αστυνομίας ερεύνησε το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένη η μικρή και διαπίστωσε ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, μόνο τυχαία δεν την παράτησαν εκεί. Το συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται δίπλα από την παραλία της Χρυσής Ακτής, δεν φαίνεται από πουθενά, παρά μόνο αν κάποιος πλησιάσει κοντά.

Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι ακόμα και αν η 15χρονη καλούσε σε βοήθεια, ήταν αδύνατον να την ακούσουν, αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει αντίλαλος. ''Ακόμα και αν η 15χρονη φώναζε, δεν μπορούσε να ακουστεί σε κάποιον που δεν βρισκόταν κοντά της'' έλεγαν στο NewsIt στελέχη της αστυνομίας.

Η αστυνομία ζητάει τη βοήθεια των πολιτών
Η αστυνομία έχει πάρει τις πρώτες καταθέσεις από υπόπτους, αλλά στην ουσία, οι έρευνες βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι. Και γι’ αυτό η Αστυνομία αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών. Το ίδιο θα κάνει και η διεύθυνση της αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου: θα απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνεί είτε με το τοπικό τμήμα είτε με την υποδιεύθυνση εγκλημάτων κατά ζωής.

Όπως ανέφερε ανώτερος αξιωματικός στο Newsit το γενετικό υλικό ναι μεν δείχνει ότι μιλάμε για έγκλημα άλλα δεν φωτογραφίζει τον δράστη. «Παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τη Δεύτερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία. Αλλά όχι ικανά για να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψη του δράστη. Είναι σαφές, πια, ότι μιλάμε για καθαρή εγκληματική ενέργεια αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και στο σώμα της, το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε επίθεση - ενδεχομένως να έπεσε και θύμα βιασμού!
Το DNA ανήκει σε άνδρα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να «δώσει» και την ταυτότητά του.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, αν και το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου