Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι επιδόσεις των Ελλήνων στα αγωνίσματα της Κυριακής

Οι επιδόσεις των Ελλήνων στα αγωνίσματα της ΚυριακήςΠώς τα πήγαν οι αθλητές μας;

Από την κωπηλασία έρχονται -ως τώρα- τα καλύτερα νέα από την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το δίδυμο Τσιάβου/Γιαζιτζίδου προκρίθηκαν ως πρώτες στη σειρά τους στα ημιτελικά του διπλού σκιφ και διεκδικούν μια θέση στον τελικό και γιατί όχι, στο βάθρο. Πέρασαν στον γ’ γύρο του τουρνουά πινγκ-πονγκ Κρεάνγκα, Γκιώνης.

Μετά από σπουδαία εμφάνιση οι ...
Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου πέρασαν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ η πρώτη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ.

Στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στους άνδρες, Κόνσολας και Μαγδανής δεν τα κατάφεραν, όμως θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά στα ρεπεσάζ που θα διεξαχθούν την Τρίτη.

Στην ιστιοπλοΐα και στην κατηγορία Finn, ο Γιάννης Μηττάκης είναι 13ος μετά από δύο ιστιοδρομίες , ενώ στα Star, από την 9η θέση της κατάταξης θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους οι Παπαθανασίου/Τσότρας.

Στο πίνγκ-πονγκ τόσο ο Καλλίνικος Κρεάνγκα , όσο και ο Παναγιώτης Γκιώνης συνέχισαν με νίκες που τους έδωσαν την πρόκριση στον γ’ γύρο του τουρνουά.

Εκτός τελικού των 100μ. ύπτιο έμεινε ο Άρης Γρηγοριάδης, παρά την αξιόλογη προσπάθειά του.

Την ίδια τύχη είχε και η Βάσω Μιλλούση, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό τόσο στην δοκό ισορροπίας όσο και στο σύνθετο ατομικό.

Με ήττα (8-6) η οποία ελπίζει να μην της κοστίσει ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα πόλο, ενώ στο σλάλομ του κανόε καγιάκ ο Παναγιώτης Τσακμάκης έμεινε στην 15η θέση και εκτός τελικού. Διαβάστε περισσότερα. 569614

Τέλος, η Αθηνά Δούκα κατετάγη 42η στον προκριματικό των 10μ. με αεροβόλο όπλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου