Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

H πρώτη ημέρα των Ελλήνων αθλητών

H πρώτη ημέρα των ελλήνων αθλητώνΠώς τα πήγαν οι αθλητές μας;

Η ολοκλήρωση της πρώτης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, δεν είχε κάποια μεγάλη διάκριση για τις ελληνικές συμμετοχές, άφησε όμως ανοιχτό τον δρόμο για να έρθουν τέτοιες…


Η Κρίστελ Βουρνά πέρασε στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα αλλά όχι στον τελικό ενώ την πρόκριση στους ημιτελικούς της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου που θα γίνουν την Τετάρτη πήραν το μεσημέρι οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.

Η Βουρνά τερμάτισε 7η με χρόνο 58.31 στους ημιτελικούς και παρά το γεγονός ότι κατέρριξε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, που κρατούσε από τον Μάιο κατά 8 εκατοστά, δεν πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Στην κολύμβηση το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης παρά την καλή του εμφάνιση στα 100 μ. πρόσθιο, έμεινε εκτός ημιτελικών ενώ εκτός τελικού στα 400μ μικτής ατομικής έμεινε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Νίκο και τον Απόστολο Γκουντούλα οι οποία πήραν την πρόκριση στους ημιτελικούς της δίκωπου άνευ πηδαλιούχου που θα γίνουν την Τετάρτη.

Πρόκριση στον τελικό του δίζυγου και για τον Βασίλη Τσολακίδη που τερμάτισε στην 7η θέση και θα δώσει το "παρών" στις 7 Αυγούστου.

Στην ενόργανη, μία άτυχη στιγμή και μία πτώση στο μονόζυγο στέρησε στον Βλάση Μάρα την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα, το δίδυμο του μπιτς βόλεϊ που αποτελείται από Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη, δεν άρχισε καλά στο τουρνουά. Ηττήθηκε από το δίδυμο της Ελβετίας και το έργο τους για πρόκριση γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου