Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κουκλάρα με όπλο σου το καρπούζι!

Κουκλάρα με όπλο σου το καρπούζι!Δρόσισε το δέρμα σου

Η σάρκα του κόκκινη, ζουμερή και χυμώδης, απολαυστική μέσα στην κάψα του καλοκαιριού. Μπορεί να δροσίσει και το δέρμα μας! Απλώς... απλώστε το!

Ποιο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο; Μα φυσικά το καρπούζι! Τώρα πλέον όμως το καρπούζι αν και είναι πολύ μεγάλο και δε χωράει καταφέρνει να μπει στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου. Με όπλο σου το καρπούζι φτιάξε λοσιόν, μάσκες και πίλινγκ με τα χέρια σου!

Η διαδικασία είναι απλή:...
ψιλοκόβεις την ψίχα από το καρπούζι, την τυλίγεις σε ένα κομμάτι από τούλι και το στύβεις σε μια καθαρή λεκάνη, ώστε να πέφτει ο χυμός του καρπουζιού.

Λοσιόν με καρπούζι
Για άμεση λάμψη και φρεσκάδα

Θα χρειαστείς: 50 ml χυμό καρπουζιού και 50 ml ροδόνερο.

Πώς θα το φτιάξεις: Άπλωσε το μίγμα στο πρόσωπό σου, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα από τη στιγμή που θα το φτιάξετε.
Μάσκα ενυδάτωσης: τέλεια και για τα εγκαύματα από τον ήλιο

Θα χρειαστείς: 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι, 1/2 κ.γ. χυμό καρπουζιού και 1/2 κ.γ. αλόη βέρα τζελ.
Πώς θα το φτιάξεις: Ανακάτεψε όλα μαζί τα υλικά και απλώνεις το μίγμα στην επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Άφησε για 20 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Πίλινγκ προσώπου: τέλειο για τόνωση

Θα χρειαστείς: 1 κ.σ. χυμό από καρπούζι και 1 κ.γ. σιμιγδάλι

Πώς θα το φτιάξεις: Κάνε μασάζ με το μίγμα στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, για 4 λεπτά. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό.
Επανορθωτική μάσκα για τα μαύρα στίγματα: απλά υπέροχη!

Θα χρειαστείς:
1 κ.γ. καλαμποκάλευρο, 1 κ.γ. μέλι, 5 σταγόνες χυμό λεμονιού, 1 κ.σ. χυμό καρπουζιού.

Θα χρειαστείς: Ανακατεύεις τα υλικά, να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα. Αν το μέλι είναι πηχτό, πρόσθεσε λίγο νερό, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει πολτός και να στέκεται στο πρόσωπο. Άπλωσε στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, για 15 λεπτά. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και είσαι έτοιμη!

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου