Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή

Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Από το μεσημέρι στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία επικράτηση νοτιοδυτικών ανεμών 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λέσβος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Μυτιλήνη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρόδος
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ρόδο, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Μύκονος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Μύκονο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Αίθριος θα είναι ο καιρός της Αθήνας, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι στα βόρεια στρέφονται σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.
 
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 9 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν σταδιακά αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου