Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

VIDEO: Η στιγμή που η πίστα...κατάπιε ην Άννα Βίσση!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Άννα Βίσση, μετά από ατύχημα που είχε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, το βράδυ της πρεμιέρας της. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις...
4 τα ξημερώματα, τη στιγμή που η σταρ 'Άννα βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε επιτυχίες της.

Η τραγουδίστρια έπεσε ξαφνικά από τη σκηνή όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τμήμα της περιστρεφόμενης σκηνής "άνοιξε" με αποτέλεσμα η Άννα να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τις αισθήσεις της.

Όταν συνήλθε, διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί, ενώ λίγο αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ

Καλά στην υγεία της είναι η Άννα Βίσση μετά το ατύχημά της στη σκηνή, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, γνωστοποιώντας παράλληλα πως, παρά την επιθυμία της τραγουδίστριας, δεν θα ανέβει απόψε στη σκηνή. «Η Άννα είναι καλά και όσο περνάνε οι ώρες είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σύντομα», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

«Αυτό που είναι προτεραιότητα για όλους μας είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση», συνεχίζει το δελτίο Τύπου του «LAV@Κέντρο Αθηνών» και καταλήγει, ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το πότε η Άννα θα είναι ξανά κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου