Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο σήμερα Δευτέρα 31/12

Κακοκαιρία στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας και διατήρηση των πολύ ενισχυμένων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012.  Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από ...
-3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Δυτικό, Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι. Ασθενείς ως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.











Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Χίο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 30/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.


Αττική
Ασθενείς βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένιση από το αργά το απόγευμα.




Θεσσαλονίκη
 Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι- βορειοδυτικοί μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου