Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΕΦΕΤ

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΕΦΕΤ 

Στήριξη στο έργο της υποσχέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιου Τσαυτάρη και του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Η πολιτική ηγεσία καλωσόρισε τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Τσιάλτα, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, όπως και τα άλλα νέα μέλη, ενώ έδωσε κατευθυντήριες γραμμές για τα αποτελέσματα που προσδοκά από τη διοίκηση ενός τόσο σημαντικού και επιτελικού Οργανισμού, για την προστασία της υγείας του καταναλωτή.

«Είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τη νέα Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΕΤ. Είμαστε λοιπόν εδώ να...
τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, να τους δηλώσουμε ότι τόσο εγώ όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Χαρακόπουλος θα είμαστε συμπαραστάτες στο έργο τους. Είναι ένας σημαντικός Οργανισμός, μιας και άπτεται ενός τόσο σημαντικού αγαθού, όπως είναι τα τρόφιμα», τόνισε ο κ. Τσαυτάρης.

«Χαιρόμαστε που ο ΕΦΕΤ ήρθε πίσω στο Υπουργείο Γεωργίας, καθώς όπως όλοι γνωρίζετε, η αλυσίδα αναπαραγωγής των τροφίμων από τον πρωτογενή τομέα, μέχρι τον καταναλωτή είναι ενιαία και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται», πρόσθεσε.

«Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε το έργο αυτού του Οργανισμού. Είναι πέραν όλων των άλλων υποχρέωσή μας και στον καταναλωτή, αλλά υποχρέωσή μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιας και αυτός ο Οργανισμός άπτεται ενός τόσου σημαντικού θέματος όπως είναι η ασφάλεια των τροφίμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου