Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ξεπερνάει τον ανθρώπινο νου η δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας - Φωτό

Σοκ προκαλεί ο τραγικός χαμός της 25χρονης Κατερίνας, που χτυπήθηκε από σφαίρα κακοποιών κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στην Κόρινθο. Βιντεο.

Η νεαρή λογίστρια επέστρεφε από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν, στο σπίτι της στην Κόρινθο, όταν βρέθηκε στη μέση της συμπλοκής ανάμεσα στους κακοποιους και τους αστυνομικούς.

Μια αδέσποτη σφαίρα από τη...
σφοδρή ανταλλαγή πυρών, εξοστρακίστηκε και διέγραψε απίστευτη πορεία μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της. Η σφαίρα που προερχόταν από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα, τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας.



Περίμενε αβοήθητη το ασθενοφόρο

Την ώρα του μοιραίου, η Κατερίνα μιλούσε με το φίλο της στο τηλέφωνο. Όπως γράφει το korinthostv.blogspot.gr η νεαρή κοπέλα έκανε δραματική έκκληση στο φίλο της για βοήθεια. "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα" του είπε και εκείνος ενημέρωσε φίλο του αστυνομικό προκειμένου να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το βαρια τραυματισμένο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φίλος της σοκαρισμένος πήγε κατευθείαν στην τοποθεσία όπου η Κατερίνα βρισκόταν αιμόφυρτη η Κατερίνα και περίμενε μαζί της το ασθενοφόρο τουλάχιστον για 25 λεπτά.

Η κοπέλα μέσα στα αίματα διατηρούσε τις αισθήσεις της. Το ασθενοφόρο την οδήγησε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε τα ξημερώματα.

Έρευνες και μπλόκα

Δεκάδες περιπολικά της Αστυνομίας, με τη συνδρομή ανδρών από δύο διμοιρίες της EKAM χτενίζουν τους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους σε Αργολίδα και Κορινθία, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους σε διερχόμενους οδηγούς και εγκαταλειμμένα σπίτια και αγροικίες.

Μέχρι στιγμής οι τρεις δράστες, οι οποίοι είναι βαριά οπλισμένοι, παραμένουν άφαντοι και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ πιθανό να έχουν εγκαταλείψει το μαύρο τζιπ, μάρκας «Subaru» και να κινούνται με άλλο όχημα. Σε κάθε περίπτωση δείχνουν να γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου