Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Συλλόγου Χαλανδρούσων Αττικής

Κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, πέρα από την εκλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου, εξελέγη και επιτροπή νέων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, στο Σύλλογο Χαλανδρούσων Αττικής.

Η επιτροπή αυτή δε θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις, δεδομένου ότι η κατάρτιση της δεν προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου, θα έχει όμως...
χαρακτήρα εισηγήσεων, για δραστηριότητες του Συλλόγου και βέβαια, θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη νεολαία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Χαλανδρούσων Αττικής, καταρτίσθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος Νίκος Μαλλάς, αντιπρόεδρος Μιχάλης Δοντάς, γραμματέας Μαρκέλλα Βαλαμβάνου-Κουτσοδόντη, ταμίας Γιάννης Κουτσοδόντης, μέλος Ιωάννα Σιταρά, αναπληρωματικά μέλη, Γρηγόρης Νικολαΐδης, Θεόδωρος Βαλαμβάνης.

Την επιτροπή νέων αποτελούν:
Ευγενία Κουτσοδόντη, Σταμάτης Μαλλάς, Ειρήνη Βαλαμβάνη, Μιχάλης Κουτσοδόντης, Ευάγγελος Μαλλάς.

Στις 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου, στο κέντρο «Λαδοφάναρο», στην Άνω Γλυφάδα. Επικράτησε μεγάλο κέφι.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούν, την εταιρία Τσακίρης-Μαλλάς, που πρόσφεραν δύο ζευγάρια παπούτσια και δύο τσάντες, για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Ανακοίνωση για ΔΕΥΑΧ.
    Ζητήστε Αναλυτική Χρέωση της κατανάλωσης του νερού ανά τρίμηνο από την ΔΕΥΑΧ.
    Μετά την συνένωση των δήμων παρατηρείται συνένωση των καταναλώσεων τριμήνου σε ετήσια βάση με αποτέλεσμα να χρεώνετε υπερβολικά η τιμή ανά κυβικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή