Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το ΑΣΕΠ για τους υπαλλήλους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Οι φορείς, των οποίων το προσωπικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανταποκρίθηκαν στο σύνολό τους μετά τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης (περί κινητικότητας), κάνει γνωστό η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι οι ψηφιακοί πίνακες συνδρομής κριτηρίων που έχουν περιέλθει στην ανεξάρτητη αρχή, έχουν εισαχθεί στο...
πληροφοριακό σύστημα και αφορούν 1.803 υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα.

Από το ΑΣΕΠ προστίθεται δε ότι την 27η Μαρτίου δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο Τύπο ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία «καλούνται οι υπάλληλοι που κατείχαν οργανική θέση σε φορείς προέλευσης, για τους οποίους οι οικείες Διευθύνσεις Προσωπικού/Διοικητικού δεν υπέβαλαν στο ΑΣΕΠ Πίνακες Συνδρομής Κριτηρίων, να υποβάλουν, εντός προθεσμίας δέκα ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στον ημερήσιο Τύπο, Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις και τα τυχόν δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν απευθείας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατά τα οριζόμενα στη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 2 της υπ' αριθ. ΔΙΔΑΔ - ΔΙΠΙΔ / οικ. 559 (Α7/8-1-2013) ΥΑ και την υπ' αριθ. ΔΙΔΑΔ - ΔΙΠΙΔ / οικ. 560/8-1-2013 (ΑΔΑ: ΒΕΦΣΧ-8ΔΝ) Εγκύκλιο».

Το ΑΣΕΠ, τέλος, γνωστοποιεί ότι «βρίσκεται σε ετοιμότητα να αναρτήσει τα προσωρινά αποτελέσματα (δηλαδή τον ενιαίο προσωρινό πίνακα Βαθμολογίας και Κατάταξης καθώς και τον προσωρινό πίνακα Διάθεσης των υπαλλήλων σε φορείς υποδοχής), μόλις του γνωστοποιηθεί ότι δεν αναμένονται άλλοι ψηφιακοί πίνακες συνδρομής κριτηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου