Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο Βόρειο Αιγαίο

-Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, προσήχθησαν πενήντα πέντε (55) και έγινε έλεγχος σε χίλια διακόσια τρία (1203)

-Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εννιακόσια ογδόντα εννέα (989) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα εννέα (179) παραβάσεις

-Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα 20-21 Αυγούστου ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στις ευρύτερες περιοχές των Δήμων Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν...
έλεγχοι σε χίλια διακόσια τρία (1203) άτομα, εκ των οποίων οχτακόσιοι εξήντα επτά (867) ημεδαποί και τριακόσιοι τριάντα έξι (336) αλλοδαποί καθώς και σε εννιακόσια ογδόντα εννέα (989) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα πέντε (55) άτομα, από τα οποία τριάντα πέντε (35) ήταν ημεδαποί και είκοσι (20) αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου «περί όπλων».
  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν εκατόν τριάντα τέσσερις (134) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τριάντα οχτώ (38) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τέσσερις (4) παραβάσεις της νομοθεσίας «για την καταπολέμηση του παραεμπορίου», δύο (2) παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών» και μία (1) παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου