Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Οι φετινές τάσεις στο μανικιούρ

Οι φετινές τάσεις στο μανικιούρ
Πλήθος χρωμάτων, πολύπλοκα σχέδια και διχρωμίες κυριαρχούν

Τα τελευταία χρόνια τα ωραία και περιποιημένα νύχια έχουν γίνει must! Πολλά και έντονα χρώματα, χιλιάδες σχέδια μακριά ή κοντά στρογγυλά ή τετραγωνισμένα νύχια ανάλογα τις προτιμήσεις και τη φαντασία κάθε γυναίκας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες αρκεί να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα, να βάλετε στρας, να κάνετε...
πολύπλοκα σχέδια και να τολμήσετε έντονες διχρωμίες. Το διαχρονικό γαλλικό φυσικά δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Αποτελεί μια απλή αλλά και σικ λύση για την καθημερινότητά μας.

Για το χειμώνα

Το έντονο χρυσό και ασημί σαν μεταλλικές αποχρώσεις (που γυαλίζουν π.χ. σαν αλουμινόχαρτο) θα εφαρμοστούν πολύ φέτος, είτε σε ολόκληρο το νύχι, είτε στην άκρη σαν γαλλικό. Βέβαια όπως κάθε χειμώνα οι σκούρες αποχρώσεις κατέχουν εξέχοντα ρόλο. Το μαύρο, το σκούρο γκρι, το μπορντό, το σκούρο καφέ και σκούρο μωβ είναι τα αγαπημένα σχέδια. Επιπλέον, το μαύρο φέτος φοριέται και σε ματ. Δοκιμάστε το σαν βάση και προσθέστε ένα ξεχωριστό σχέδιο από πάνω.

Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε και φέτος τα βερνίκια με μαγνήτη. Αρχικά περνιέται το βερνίκι μετά βάζετε από πάνω το μαγνήτη και δημιουργούνται ωραία, τυχαία σχέδια. Έντονη κάνουν την παρουσία τους και τα βερνίκια με γκλίτερ και κομφετί.

Και τέλος για αυτές που δεν προτιμούν τα σκούρα και γυαλιστερά είναι μεγάλο trend τα πολύ απαλά χρώματα nude όπως λέγονται το πολύ απαλό γκρι, λευκοπό, απαλό ροζ, μπεζ!

Για το καλοκαίρι

Τα πιο έντονα χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε είναι η πιο μοδάτη επιλογή. Προτιμήστε τα φωσφοριζέ χρώματα, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, το γαλάζιο και τις αποχρώσεις του ροζ. Θυμηθείτε ότι το αποτέλεσμα αναδεικνύεται καλύτερα και το σωστό μαύρισμα.

Τα πουά: Βάφεται ένα χρώμα το νύχι και από πάνω με ένα άλλο χρώμα που να κάνει αντίθεση γίνονται μικρές βούλες

Οι διχρωμίες η τριχρωμίες: Δηλαδή δυο η τρία χρώματα εφαρμόζονται οριζόντια το ένα κάτω από το άλλο. Αυτά μπορεί να ανήκουν είτε στην ίδια απόχρωση είτε να είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Έντονη παρουσία έχουν και οι διχρωμίες σε σχέδια τιγρέ ή ζεβρέ.

Θα συζητηθούν πολύ και οι παραλαγγές του γαλλικού με διάφορες γραμμές και σχέδια αλλά και το ανάποδο γαλλικό.

Τέλος, τα κλασικά σχέδια με διάφορα λουλούδια παραμένουν σταθερή αξία, καθώς πολλές γυναίκες και κυρίως εργαζόμενες προτιμούν να έχουν ένα πιο «γλυκό» αποτέλεσμα.

Αυτές είναι λοιπόν οι τάσεις για αυτήν τη χρόνια στα νύχια που απαραιτήτως πρέπει να συνοδεύονται από ένα καλό μανικιούρ και μια σωστή περιποίηση των χεριών.

Πηγή: diatrofi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου