Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Όνειρο ήτανε! Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέταξε ένα ημίχρονο προσπαθώντας να αμυνθεί και όταν στο δεύτερο έβγαλε τις επιθετικές αρετές του, έβαλε πολύ δύσκολα στην Σάλκε η οποία όμως έφυγε θριαμβεύτρια από την Τούμπα με 3-2.

Αθανασιάδης και Κατσουράνης τα γκολ του “δικεφάλου του βορρά” που την Παρασκευή θα μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ζαλάι (2) και Ντράξλερ τα τέρματα της Σάλκε που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 64΄ (Τζόουνς).

Ένας άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όταν...
παίζεις έναν αγώνα για να μην χάσεις, 9 στις 10 φορές θα χάσεις. Αυτό πλήρωσε ο ΠΑΟΚ πετώντας ένα πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια καθώς δεν απείλησε καθόλου. Το τι μπορούσε να κάνει αν αγωνιζόταν από το ξεκίνημα με τη νοοτροπία που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα το μάθουμε ποτέ, αν και οι παίκτες του Στέφενς έδειξαν ικανοί να ρίξουν στο καναβάτσο την Σάλκε.

Η προσήλωση στο αμυντικό πλάνο λειτούργησε καλά στα πρώτα 43 λεπτά καθώς μέχρι τότε η Σάλκε είχε μόνο την κεφαλιά του Τζόουνς που απομάκρυνε ο Χακόμπο στο 3΄. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως, έγινε η ζημιά για την ελληνική ομάδα, καθώς από την βαθιά μπαλιά του Τζόουνς, ο Ουτσίντα κατέβαλε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σέρβιρε για τον Ζαλάι που με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα μπήκε μεταμορφωμένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52΄ όταν ο Κίτσιου έκανε την κάθετη πάσα στην περιοχή και ο Αθανασιάδης με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για τον ΠΑΟΚ όταν στο 64΄ο Τζόουνς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Σαλπιγγίδη. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Ντράξλερ μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Χακόμπο και έκανε το 1-2 σε κενή εστία.

Παρά το γεγονός πως πλέον ήθελαν δύο γκολ για να προκριθούν, οι παίκτες του Στέφενς δεν τα παράτησαν και στην αμέσως επόμενη φάση έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Λούκας. Τελικά οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς στο 78΄όταν από το φάουλ του Στοχ ο Κατσουράνης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βγήκε μαζικά στην επίθεση και έχασε μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή με τον Στοχ στο 81΄. Ωστόσο αντί να γίνει το 3-2 έγινε το 2-3 όταν στο 90΄ ο Ντράξλερ έφυγε στην αντεπίθεση και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ζαλάι που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σάλκε προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα μάθει τους αντίπαλους του την Παρασκευή.


Το LIVE του αγώνα

Τέλος αγώνα

90΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ. Οι Γερμανοί έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ντράξλερ έκανε εξαιρετική προσπάθεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζαλάι για το 2-3.

87΄Κίτρινη κάρτα στον Κίτσιου.

83΄Αλλαγή για την Σάλκε.
Ο Ματίπ αντί του Φαρφάν.

81΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
Ατομική προσπάθεια του Στοχ που μπήκε στην περιοχή και σούταρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χίλντεμπραντ.

80΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Ο Γεωργιάδης αντί του Λούκας.

Πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει ένα γκολ για να προκριθεί.

79΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Από το φάουλ του Στοχ ο Κατσουράνης με γυριστή κεφαλιά φέρνει και πάλι το ματς στα ίσα.

78΄Κίτρινη κάρτα στον Σαντάνα
για μαρκάρισμα στον Νέτσιντ.

74΄Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολίσε και ο Νέτσιντ στο ματς αντί των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

70΄Αλλαγή για την Σάλκε.
Ο Νοϊστέντερ στη θέση του Μέιερ.

68΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
Ο Λούκας μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χίλντεμπραντ.
Πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει δύο γκολ.

67΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ. Από την κάθετη πάσα του Μέγιερ ο Ντράξλερ αφού περνάει και τον Χακόμπο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

64΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ! Ο Τζόουνς πηγαίνει στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σαλπιγγίδη.

63΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρφάν,
η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Χίλντεμπραντ.

61' Αλλαγή για την Σάλκε.
Ο Μέγιερ μπαίνει στη θέση του Κλέμενς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς διαμαρτυρήθηκε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου για χέρι του Ουτσίντα στο γκολ της Σάλκε και έχει αποβληθεί!

52΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Κάθετη πάσα του Κίτσιου στην περιοχή, ο Αθανασιάδης με τρομερό σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χίλντεμπραντ.

51΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
Καταπληκτική ενέργεια του Στοχ που αδειάζει δύο αντιπάλους και σεντράρει παράλληλα με την εστία αλλά ο Σαλπιγγίδης με προβολή δεν βρίσκει τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Στατιστικά ημιχρόνου:
1-4 τελικές
1-3 στην εστία
2-1 αποκρούσεις
2-5 κόρνερ
2-0 οφσάιντ
6-9 φάουλ
39-61% κατοχή

Ημίχρονο

43΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ. Από την βαθιά μπαλιά του Τζόουνς, ο Ουτσίντα έκανε το κοντρόλ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζαλάι που με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

41΄Ξαφνικό σουτ του Φαρφάν μέσα από την περιοχή,
ο Χακόμπο απομάκρυνε.

38΄Πρώτο σουτ για τον ΠΑΟΚ.
Το έκανε ο Στοχ, μπλόκαρε ο Χίλντεμπραντ.

25΄Πολύ κακός ο ρυθμός στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερους κινδύνους.

19΄Κίτρινη καρτα στον Τζόουνς
για μαρκάρισμα στον Σαλπιγγίδη.

10΄Η Σάλκε έχει μπει καλύτερα στο ματς και έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων.


3΄Καλή στιγμή για την Σάλκε. Ο Χακόμπο διώχνει δύσκολα την κεφαλιά του Τζόουνς.

1΄Σέντρα στο ματς.




ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80' Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74' Ολίσε), Αθανασιάδης (74' Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ):
Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60' Μέγιερ) (70' Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83' Ματίπ), Σαλάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου