Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Λαμία: Σημεία και τέρατα στο νοσοκομείο - Ο κοντός, η ξανθιά Βουλγάρα και οι γεννήσεις από άγαμες μητέρες!

Λαμία: Σημεία και τέρατα στο νοσοκομείο - Ο κοντός, η ξανθιά Βουλγάρα και οι γεννήσεις από άγαμες μητέρες!Από την πρώτη ματιά που έριξαν στο βιβλίο νεογνών του νοσοκομείου Λαμίας οι αδιάφθοροι του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων κατάλαβαν ότι η υπόθεση με τις γεννήσεις και τις υιοθεσίες στη Λαμία από Βουλγάρες μητέρες έχει μεγάλη "ουρά".

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το βιβλίο σφραγίστηκε άμεσα και δόθηκε εντολή να μην το ακουμπήσει κανείς, ενώ στο εξής οι γεννήσεις θα...
καταγράφονται σε νέο βιβλίο της κλινικής. Εάν μάλιστα συγκρίνει κάποιος τα στοιχεία που προκύπτουν από τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας σε σχέση με αυτά του ληξιαρχείου, τότε θα βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.


Περισσότερες από 300 άγαμες
Βουλγάρες γέννησαν στη Λαμία

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2007 μέχρι και το 2013 στο νοσοκομείο έχουν γεννήσει περισσότερες από 300 Βουλγάρες μητέρες. Όλες σχεδόν άγαμες και οι πόνοι της γέννας τις έπιαναν όλως τυχαία ταξιδεύοντας για Αθήνα, στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία.

Συμπτωματικά τις περισσότερες από αυτές τις συνόδευε μια ξανθιά Βουλγάρα και ένας κοντός άνδρας. Άλλοτε μαζί και άλλοτε ξεχωριστά. Οι περισσότερες ήταν "δασκαλεμένες" και έφευγαν κρυφά χωρίς να πληρώσουν. Ελέγχονται οι φάκελοι στο γραφείο κίνησης του νοσοκομείου.

Αυτό που προκάλεσε τρομερή εντύπωση και τράβηξε αμέσως και το ενδιαφέρον των "αδιάφθορων" που ερευνούν την υπόθεση, είναι κάποιες ημερομηνίες στο βιβλίο, όπου καταγράφονται μέσα σε λίγες ώρες, 4-5 τοκετοί από Βουλγάρες άγαμες μητέρες.

''Η ξανθιά Βουλγάρα και ο κοντός τις έφερναν να γεννήσουν. Τα βλέπαμε και τα ζούσαμε όλα αυτά και φυσικά μας έκαναν τρομερή εντύπωση και τα συζητούσαμε μεταξύ μας...Μάλιστα για την ξανθιά Βουλγάρα και τον κοντό που τις συνόδευαν μια συνάδελφος ενημέρωσε και την αστυνομία...'', είπε στο lamiareport.gr, νοσηλεύτρια που εκείνη την περίοδο εργαζόταν στην Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε τι είπε στη Γερμανική Tηλεόραση (ZDF), ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος όταν ρωτήθηκε για το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου