Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μάθετε τα 7 προϊόντα που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας στο γραφείο


Αν θέλετε να νιώθετε πάντα περιποιημένη και όμορφη, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο όπου περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας, τότε θα χρειάζεται να ανανεώσετε συχνά το μακιγιάζ σας για ένα meeting ή κάποιο επαγγελματικό...
ραντεβού. Διαβάστε τι πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας για να είσαστε έτοιμες:

Lip Balm: ένα προϊόν με διπλή χρήση αφού θα ενυδατώσει τα χείλη σας και συγχρόνως θα τους χαρίσει ένα απαλό φυσικό χρώμα.....


Ρουζ σε κρέμα: δε χρειάζεται πινέλο για την εφαρμογή του και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μάγουλα, στα χείλη και πολύ ελαφρά στο κόκκαλο των ματιών για να δώσει λίγο χρώμα.

Concealer: θα εξαφανίσει κάθε ίχνος κούρασης από τα μάτια σας και θα καλύψει όλες τις ατέλειες γρήγορα και εύκολα.

Μάσκαρα: ακόμα και αν δεν είναι βαμμένα τα μάτια σας, η μάσκαρα θα τα τονίσει και θα αλλάξει το βλέμμα σας.

Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ: εάν νιώθετε ότι θέλετε να φρεσκάρετε καλά το πρόσωπό σας ή έχετε «μουτζουρωθεί» από τη μάσκαρα, τα μαντηλάκια θα απομακρύνουν γρήγορα κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ για να το ανανεώσετε ολοκληρωτικά.

Body Spray: σε αντίθεση με μια κολόνια που μπορεί να είναι βαριά, το body spray θα φρεσκάρει στη στιγμή το σώμα σας, αρωματίζοντάς το ελαφρά και ευχάριστα.

Λαστιχάκια, Κοκαλάκια για τα μαλλιά: σίγουρα τα μαλλιά σας δεν παραμένουν τόσο όμορφα όσο όταν μόλις φύγατε το πρωί από το σπίτι σας. Με αυτά τα προϊόντα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταμορφώσετε το χτένισμά σας, όπως για παράδειγμα να πιάσετε ένα όμορφο σινιόν που θα κάνει την εμφάνισή σας κομψή και περιποιημένη.

Serum Μαλλιών: είτε έχετε σγουρά, είτε ίσια μαλλιά, θα βοηθήσει να τα τιθασεύσετε και συγχρόνως θα τα φροντίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου