Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάνΈνα χάδι, μια βόλτα και ένα «σ’ αγαπώ»

Μερικές φορές είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε και να πιστέψουμε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή τα έχουμε δωρεάν… και δε χρειάζεται να έχουμε πολλά λεφτά για να τα αποκτήσουμε!

Αυτό επιβεβαίωσε και μια έρευνα που έγινε σε...
2.000 άτομα στη Μ. Βρετανία, για τις «πιο αγαπημένες τους απολαύσεις».

Την πρώτη θέση της λίστας κατέλαβαν τα «χάδια με το/τη σύντροφό μου», ακολουθούμενα από… καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι στη θέση νούμερο δύο!

Οι περίπατοι στην εξοχή και ένα «σ’ αγαπώ» βρέθηκαν επίσης στην πρώτη δεκάδα.

Βέβαια, τις υπόλοιπες θέσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline κατέλαβαν «χαρές», που χρειάζονται έστω και μικρό… χρηματικό αντίτιμο για να τις απολαύσει κανείς, όπως οι: σοκολάτες, το χριστουγεννιάτικο δείπνο και το αλκοόλ.

«Η καθημερινότητά μας γίνεται ακόμη πιο αγχωτική και πολυάσχολη όσο περνάει ο καιρός. Εξαιτίας αυτού πολλοί βρίσκουν πολύ περισσότερο απολαυστικό το να βρουν χρόνο για να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να κάνουν έναν περίπατο» υποστήριξε ο Nick Giles, διευθυντής της Ordnance Survey Leisure που διεξήγαγε την έρευνα.

Μερικές από τις «απολαύσεις της ζωής» που προσφέρονται χωρίς χρηματική ανταμοιβή είναι: το φιλί, το χουζούρεμα κάτω από την κουβέρτα, οι αγκαλιές με το παιδί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου