Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κάλυμνος: Θάνατος σε βάθος 53 μέτρων - Δύτες εντόπισαν νεκρό τον άτυχο Δημήτρη!

Κάλυμνος: Θάνατος σε βάθος 53 μέτρων - Δύτες εντόπισαν νεκρό τον άτυχο Δημήτρη!Συγκλονιστικές στιγμές στο λιμάνι του νησιού, όπου μεταφέρθηκε η σορός του ψαροντουφεκά...

H σορός του 35χρονου ψαροντουφεκά μεταφέρθηκε στην Κάλυμνο με αλιευτικό σκάφος συγγενικού του προσώπου και στην κεντρική προβλήτα του λιμανιου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές σκηνές, με την οικογένειά του να σπαράζει...
για την απώλεια του δικού της ανθρώπου.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού και εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Ο 35χρονος Δ.Κ. αγνοείτο από το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της μικρονησίδας Λέβιθα (μεταξύ Αμοργού και Καλύμνου) .

Άμεσα μόλις ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές κατευθύνθηκε στην περιοχή πλωτό σκάφος του λιμενικού με επαγγελματία δύτη, ενώ απογειώθηκε και το ελικόπτερο ετοιμότητας Super Puma από τη Ρόδο το οποίο ερευνούσε την περιοχή για πολλές ώρες χωρίς αποτέλεσμα.

Χθες το πρωί (17-12-2013) η ομάδα δυτών που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, εντόπισε σε βάθος 53 μέτρων, κοντά στην είσοδο του ορμίσκου της Λέβιθας και σε απόσταση 30 μέτρων περίπου από ναυάγιο που υπάρχει στην περιοχή τον άτυχο Δημήτρη.

Τον ανέσυραν στην επιφάνεια και τοποθέτησαν την σορό του στο αλιευτικό σκάφος συγγενικού του προσώπου, που τον μετέφερε στην Κάλυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου