Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πλειστηριασμοί: Αντιδρούν οι βουλευτες - Παράθυρο από Χατζηδάκη για αλλαγές

Πλειστηριασμοί: Αντιδρούν οι βουλευτες - Παράθυρο από Χατζηδάκη για αλλαγές Η φράση "το νομοσχέδιο δεν είναι γραμμένο σε πέτρα", που είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, δειχνει ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε αλλαγές μια ημέρα μετά την παρουσίαση του νόμου για τους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Χατζηδάκης παραδέχθηκε μιλώντας στο Mega, ότι έχει δεχθεί ενστάσεις από βουλευτές, ωστόσο εκτίμησε πως...
"έχει γίνει κατανοητό ότι είναι μια ρύθμιση δίκαιη, ισορροπημένη που έρχεται χωρίς τη ρητή συμφωνία της τρόικας και πιστεύω με την ανοχή της".

Αποκάλυψε ότι είδε δυο φορές χθες βουλευτές και άκουσε τις αντιρρήσεις τους.

"Φυσικά το νομοσχέδιο δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. Κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά", είπε.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι έγινε μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα και ότι η κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως υπάρχουν συγκεκριμένα όρια κάτω από τα οποία δεν μπορούμε να πάμε γιατί κάποιος θα πρέπει να διαχειριστεί μετά και τις κοινωνικές συνέπειες.

Ότι θα ζητηθούν αλλαγές από τον υπουργό επιβεβαίωσαν τόσο ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής όσο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας. Ο δεύτερος, ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα προτείνει αλλαγές σε σχέση με τη σωρευτική εφαρμογή των κριτηριών για τους πλειστηριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου