Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άδωνις με οδηγίες προς νέους διοικητές νοσοκομείων: Τι θα κάνετε στο ΕΣΥ!

Άδωνις με οδηγίες προς νέους διοικητές νοσοκομείων: Τι θα κάνετε στο ΕΣΥ!Οδηγίες δια χειρός Άδωνι Γεωργιάδη θα λάβουν οι νέοι διοικητές όλων των νοσοκομείων που αναλαμβάνουν τα πόστα τους.

Εστιασμένος στα οικονομικά των νοσοκομείων τα οποία δε θα πρέπει να ξεφύγουν ούτε ευρώ αναμένεται να είναι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη...
συγκέντρωση-«εκπαίδευση» των νέων διοικητών των νοσοκομείων.

Ο υπουργός Υγείας προτίθεται να αναφέρει λεπτομερώς όλο το στενό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι νέοι επικεφαλής των νοσηλευτικών ιδρυμάτων δεδομένου ότι και οι ίδιοι θα υπογράψουν μνημόνια συνεργασίας με το ΕΣΥ. Μνημόνια που αν δεν τηρήσουν δεν αποκλείεται να δούνε την πόρτα εξόδου σε 6 μήνες όπως εξάλλου προβλέπει η σύμβασή τους με το σύστημα.

Πάντως οι νέοι διοικητές θα είναι υποχρεωμένοι να τα …βγάλουν πέρα με πολύ λιγότερα κονδύλια για προμήθειες καθώς για το 2014 τα ποσά που προβλέπονται για τα νοσοκομεία είναι ακόμη πιο τσεκουρωμένα από ότι το 2013 που πολλά νοσοκομεία λόγω υποχρηματοδότησης δεν είχαν …βαμβάκι ούτε για δείγμα.

Αντίστοιχα κουρεμένα θα είναι και τα χρήματα για φάρμακα δεδομένου ότι η συνολική φαρμακευτική δαπάνη δε θα πρέπει να ξεφύγει πάνω από 2 δις το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου