Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκατίνιασμα Μπίστη – Μακρή μέσω Facebook: «Πίστευα θα πας στη Χρυσή Αυγή» - «Πίστευα είσαι ηλίθιος αλλά είσαι πανηλίθιος»

Ξεκατίνιασμα Μπίστη – Μακρή μέσω Facebook: «Πίστευα θα πας στη Χρυσή Αυγή» - «Πίστευα είσαι ηλίθιος αλλά είσαι πανηλίθιος»Πολιτικός πολιτισμός είπατε; Κάπως έτσι. Η Ραχήλ Μακρή παραμένει "talk of the town" μετά την ανεξαρτητοποίησή της και όλοι ψάχνουν τον επόμενο... σταθμό της.

Ο Νίκος Μπίτσης εκτίμησε πως θα είναι η Χρυσή Αυγή και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Στην προσωπική του σελίδα στο...
Facebook, ο Νίκος Μπίστης έγραψε για την ανεξάρτητη (;) βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Δεν ξέρω που θα καταλήξει η κα Ραχηλ Μακρή. Τώρα γιατί εγώ από την ουσία των παρεμβάσεων της και από την εν γένει συμπεριφορά της πίστευα ότι από το γενόσημο θα μεταπηδούσε στο πρωτότυπο της Χρυσής Αυγής; Τόσο έξω να πέφτω;».

Η απάντηση της κας Μακρή ήρθε επίσης μέσω της σελίδας της στο Facebook. «Πίστευα ότι είσαι ηλίθιος αλλά τελικά είσαι πανηλίθιος», έγραψε και στη συνέχεια ανέβασε και αυτή την ανάρτηση: «Μην ανησυχείς Μπίστη που θα πάω να ανησυχείς για τους προδότες της ΔΗΜΑΡ. Και μην ξεχνάς οι προδότες δεν είχαν καλό τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου