Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ελεύθερος εδώ και 20 ημέρες ο σατανιστής Μάνος Δημητροκάλης

Ελεύθερος εδώ και 20 ημέρες ο σατανιστής Μάνος ΔημητροκάληςΕλεύθερος έχει αφεθεί εδώ και 20 ημέρες ο Μ. Δημητροκάλης, ένας εκ των τριών "σατανιστών της Παλλήνης", που με τις φρικιαστικές ανθρωποθυσίες στο όνομα του σατανά είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 40χρονος σήμερα Δημητροκάλης είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, αλλά έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του έκανε...
χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόσφατα αίτημα αποφυλάκισης είχε καταθέσει και ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης Ασημάκης Κατσούλας προκαλώντας τις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων.

Να σημειωθεί επίσης πως η τρίτη της παρέας, η Δήμητρα Μαργέτη αποφυλακίστηκε το 2001 μετά από 8 χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού.


Οι ανθρωποθυσίες στο όνομα του σατανά

Ήταν παραμονές Πρωτοχρονιάς του '94 όταν σόκαραν το πανελλήνιο οι τρεις σατανιστές, ο 21χρονος τότε Ασημάκης Κατσούλας, ο παιδικός του φίλος 19 ετών τότε Μάνος Δημητροκάλης και η 18χρονη φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη. Και οι τρεις ομολογούν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως έκαναν δυο άγριες δολοφονίες, μιας 14χρονης κοπέλας και μιας 28χρονης μητέρας τις οποίες μάλιστα είχαν χαρακτηρίσει ως "ανθρωποθυσίες" στο σατανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου